Klatring

(467 varer)

Skaff deg det beste klatreutstyret her

Er du en erfaren klatrer? Eller kanskje du har lyst til å begynne å klatre? Uansett din erfaring med klatring, så er klatreutstyret i denne aktiviteten en svært stor og viktig del av det. Her på Outnorth.no kan du finne et stort utvalg av klatreutstyr på nett, alt sammen av høy kvalitet og til gode priser – sånn at du kan være helt klar til neste klatretur.

Klatring er en fantastisk sport. Det er gøy, god trening og du kan hele tiden fortsette å utvikle og utfordre deg selv. Men det er også en sport som stiller høye krav til klatreutstyret, både når det kommer til sikkerhet og komfort. Sjekk ut vårt utvalg av klatreutstyr på denne siden, og bestill allerede i dag.

Hva slags klatreutstyr trenger jeg?

Det er få aktiviteter som lar deg bruke kroppen din på den måten klatring gjør. Du trener og aktiverer muskler i kroppen som du ikke engang visste at du hadde. Men sikkerheten er svært viktig, og det er derfor viktig å huske at du skal ha klatreutstyr av høy kvalitet. Men er usikker på hva slags klatreutstyr du egentlig trenger?

Først og fremst er du nødt til å tenke over hvilken type klatring du skal drive med. Skal du klatre utendørs, innendørs – eller kanskje du skal prøve deg på isklatring? Noe utstyr er felles uansett hva slags klatring du skal i gang med:

Det er altså noen ting du trenger uansett hvor du skal klatre. Men når det kommer til for eksempel klatresko, så er det store forskjeller med hvor og hvordan du skal bruke de. Det samme gjelder faktisk om kritt. Skal du klatre innendørs, kan du bruke alle typer kritt, men hvis du skal klatre utendørs er det for eksempel anbefalt at du bruker løst kritt i en pose, sånn at du enkelt kan ta på mer kritt underveis i klatringen.

Hva bør jeg tenke over i valget av riktig klatreutstyr?

Det er veldig mange som er i tvil om hvor man skal starte når man skal kjøpe klatreutstyr. For hva er det egentlig som er best for en selv? Når man er nybegynner bør man tenke litt over hvor og hvordan man skal klatre, samt gjøre seg opp noen tanker om hvor ofte det skal brukes når man skal investere i nytt klatreutstyr.

Vårt beste tips er å snakke med noen som er erfarne, samt lese gode tips på nett om klatreutstyret. Du er også alltid velkommen til å ta kontakt med vår dyktige kundeservice dersom du har noen spørsmål. Er du en mer erfaren klatrer, så vet du nok enda mer om hva slags klatreseler som passer deg best, og hvilke behov du har – i tillegg til at det finnes en masse spennende klatreutstyr som du kan supplere med etter hvert som gjør klatreopplevelsen enda bedre.

Skal du for eksempel i gang med Via Ferrata, så finnes det en rekke klatreutstyr tilpasset dette, som ikke nødvendigvis er det samme utstyret som du trenger til buldring. Gjør deg derfor kjent med dine behov og ønsker, og velg riktig klatreutstyr ut fra det.

Outnorth.no har klatreutstyret av kvalitet

Uansett ditt nivå når det kommer til klatring, så har vi på Outnorth.no det klatreutstyret du trenger for å komme i gang – eller for å videreutvikle deg i denne spennende aktiviteten. Alt vårt klatreutstyr kan du helt enkelt kjøpe på nett, og her på denne siden kan du finne alt du måtte trenge.

Du kan bla gjennom vårt store utvalg på denne siden, eller klikke deg inn på enkelte kategorier for å se mer spesifikt på det klatreutstyret du har behov for. Vi har klatreutstyr for både dame, herre og barn – så vi sørger for at hele familien trygt, sikkert og komfortabelt kan begi seg ut på nye, fantastiske eventyr, enten dere har planer om å klatre innendørs eller utendørs.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!