Klatretau & Slynger

(87 varer)

Vær trygg med gode klatretau

Klatring kan være kjempegøy, og det er ikke uten grunn at så mange av oss virkelig har fått øynene opp for denne fantastiske sporten. Ikke bare er det utrolig god trening, men det er også veldig morsomt - enten du klatrer alene eller sammen med noen. Barn og voksne i alle aldre er glade i å klatre, da det er så enkelt å tilpasse klatringen til sitt nivå, enten man er erfaren, nybegynner eller bare klatrer en gang i blant.

Men det aller viktigste når det kommer til klatring er sikkerheten. For selvom dette er en utrolig spennende idrett, så kan det få katastrofale følger dersom man ikke har det rette klatreutstyret. Det er nettopp også derfor vi hos Outnorth.no har et så stort og godt utvalg av klatretau, klatreslynger og annet utstyr på nett - sånn at du kan få det utstyret du har bruk for.

Forskjellige klatretau til forskjellige behov

Det er utrolig viktig å investere i et godt tau. Klatretau og klatreslynger er nemlig en stor del av sikkerheten din, og har en stor betydning både for sikkerheten og for at du skal føle deg komfortabel når du klatrer.

Men det finnes svært mange typer klatretau og klatreslynger på markedet, og de er alle sammen egnet til forskjellig bruk. Det er derfor viktig at du setter deg godt inne i det området eller den veggen du skal klatre på, sånn at du kan velge det klatretauet som passer dine behov aller best.

For allsidig bruk er en diameter på 10,2 mm det mest vanlige. Men det aller viktigste er at diameteren på klatretauet passer sammen med taubremsen din, sånn at de kan brukes sammen.

Lengden på klatretauet har også en betydning. Her i Norg er 60 meter det aller mest vanlige, men skal du på en lengre tur, eller gjerne ut i utlandet så kan 60 meter bli litt kort. Det finnes dessuten ulike typer tau. Du har enkelttau eller heltau som er de mest vanlige og mest brukte klatretauene. Du har tvillingtau som brukes sammen i par, og du har halvtau som også brukes i par, men som også kan brukes til å klatre i sikksakk og ved andre behov.

Vi anbefaler deg derfor å gjøre god research der du skal klatre, og hvis du er nybegynner er det også lurt å rådføre seg med noen som vet hva de snakker om. Du kan også fint gå til innkjøp av en klatrebok for å forberede deg enda mer.

Finn klatretauet for deg

Her på denne siden har vi samlet sammen hele vårt store utvalg av klatretau og klatreslynger på en og samme side. Derfor er det svært lett for deg å bla deg gjennom vårt utvalg, finne det som passer deg best og bestille det hjem til deg.

Vi hos Outnorth.no ønsker å gjøre det enkelt for deg å få det rette utstyret. Derfor er det ikke kun klatretau du kan få her. Vi har nemlig sørget for at du kan finne alt du trenger av klatreutstyr generelt på ett og samme sted.

Her kan du derfor finne blant annet:


...og mye mye mer. Vi har faktisk alt du trenger av turutstyr, enten du bare skal på en kort klatretur eller sove utendørs i flere dager. Bestill dine klær og utstyr til utendørs bruk hos oss, og få det levert hjem til deg på bare noen få dager.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!