Aktivitetsmåler

(9 varer)

Jobber du på kontor eller lignende som gjør at du sitter stille hele dagen, kan et aktivitetsarmbånd komme godt med. Et aktivitetsarmbånd eller klokke, holder kontroll på den daglige aktiviteten og minner deg på å bevege deg når du har sittet for lenge. Med et aktivitetsarmbånd ser du hvor aktiv (eller inaktiv) du har vært i løpet av dagen. Denne informasjonen trigger deg forhåpentligvis til å gjøre smartere og mer aktive valg i hverdagen. Eksempelvis kan dette være å ta trappene istedenfor heisen, eller gå en ekstra lang tur med hunden. Hos Outnorth finner du aktivitetsbånd fra varemerker som Polar og Garmin.

Armbånd med smarte funksjoner

I sortimentet finnes det aktivitetsarmbånd med forskjellige funksjoner, så velg den som passer behovene dine best. Armbåndet Loop fra Polar er en avansert aktivitets-/skritteller. Loop registrerer bevegelsesmønster kontinuerlig , og gir forslag på hvordan du kan gå til veie for å nå målene dine. Den er kompatibel med smarttelefon og kan kobles til en treningsklokke. Her finner du også armbånd som vibrerer når du har vært inaktiv i en time, den kan dusjes med, og gir beskjed når du har fått SMS eller e-post via Bluetooth. Velg blant forskjellige modeller og finn det armbåndet som fyller den funksjonen som du ønsker.

Beveg deg og bli friskere

Ifølge forskning er det stillesittende livet det som forårsaker flere og flere sykdommer. Du bør bevege deg hver time for at kroppen skal ha det bra. Det trenger ikke å være så vanskelig å aktivere kroppen. Med et aktivitetsarmbånd som vibrerer når du har sittet for lenge, glemmer du ikke at du må bevege deg. Det kommer til å utgjøre en stor forskjell på energien og helsen din!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!