Bestikk

(42 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Camping Cutlery Silver
 

Det er ingenting som er deiligere enn en piknik ute i det fri en solfylt sommerdag eller en lys kveld. Dekk på til måltider hvor du vil, og nyt medbrakt mat som frukt, pølse eller suppe med smarte spork- og piknikbestikk som du finner hos Outnorth. Kanskje du dekker på til en fest på stranden i solnedgangen eller nyter maten på en mosekledt stein midt i en dyp skog. Vi har smarte bestikk og pikniksett – perfekte for måltidet ditt i naturen.

Skje og gaffel i én

En smart oppfinnelse for enklere piknikeventyr er Spork, et fiffig bestikk med skje, gaffel og kniv i samme konstruksjon. Spork er et praktisk bestikk som tar lite plass i oppakningen, og er svært anvendelig for en piknikentusiast – uansett alder. Spork er liten og perfekt å alltid ha for hånden i ryggsekken, båten, matboksen eller piknikkurven, og finnes i flere herlige farger. Spork er laget av varmebestandig plast, og du kan enkelt vaske den i maskinen. Gjør det til en vane å pakke med Spork i vesken. Du vet aldri når en skje, gaffel eller kniv kan komme til nytte.

Velg favoritten din

Hos Outnorth finner du et bredt sortiment av spork- og piknikbestikk fra varemerker som Light my Fire, Optimus og Jetboil samt mange fler. Her finner du piknikbestikk i materialer som titan, aluminium og plast i en rekke forskjellige modeller og versjoner. Du finner også piknikpakker med tallerkener, kopper og sporks. Velg det som passer piknikeventyret og nyt den medbrakte maten din. En piknik settes pris på av både voksne og barn. Vi synes at mat smaker bedre utendørs!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!