Matboks

(55 varer)

Ikke kast matrestene dine, men legg de i matbokser og oppbevar i kjøleskap eller fryser. Perfekt å plukke frem når du ikke rekker å lage mat. I matboksene kan du oppbevare tørrvarer og mat som bør oppbevares kaldt. Hos Outnorth finnes det matbokser til matrester, som er klassiske matbokser og såkalte "lunch bots" som er perfekte til sauser og tilbehør.

Velg matboks etter behov

Tenk på hvilke behov du har, og velg matbokser deretter. Hos Outnorth finner du bokser som er laget av materialer som rustfritt stål og plast i forskjellige sammensetninger. Du finner lunsjbokser i forskjellige størrelser og farger som fyller ulike funksjoner. Vil du at maten skal holdes kald, finnes det matbokser med lokk som fungerer som en ispose. Disse boksene holder maten din kald i ca. sju timer. Perfekt når du skal ut på en dagstur og vil ta med deg kald pastasalat. Nyt maten hvor du vil og når du vil, innen sju timer. LunchBots har smarte bokser med plass til mindre bokser inni. Det betyr at du kan ta med deg sausen eller dressingen ved siden av uten å klisse til resten av maten.

Matbokser som passer hele familien

Her finner du matbokser som passer til hele familien. Matbokser er et praktisk redskap og kommer alltid til nytte. Pass på å bytte ut gamle og slitte matbokser, og erstatt med nye, smarte og funksjonelle matbokser til alle situasjoner! Vi har også smarte sett med både matboks, kopp og bestikk om du vil passe på å kjøpe hele pikniksettet på en gang.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!