Matlagingstilbehør

(104 varer)

Vi har samlet alle kjøkkenredskaper man kan tenkes å bruke når man har et friluftskjøkken. Vi har et klassisk verktøy som en Spork eller stekespade til Muurikke kokeplate og andre kjøkkenredskap som man har med seg når man skal vedlikeholde eller bruke stormkjøkken, kokeplate eller lignende. Vi har også samlet kjøkkenredskap for å lage ild som ildstein og Mayasticks. Er du på jakt etter stormtennere finner du det under Verktøy og kniver.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!