Stekeheller

(22 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Outdoor Pan 58 Steel
 

Lag god mat utendørs med venner og familie på en takke, og velg blant flere forskjellige størrelser avhengig av mengden mat du skal lage. Takken gjør det mulig for deg å invitere til fest på stranden, i hagen eller i skjærgården. Inviter familien og lag noe skikkelig godt. Hvorfor ikke en paella eller en gryte? Mulighetene dine er store når du lager mat på en takke. Hos Outnorth finner du takker fra varemerker som finske Muurikka og svenske Hällmark.

Riktig takke for deg

Når du lurer på hvilken takke som passer behovene dine best, tenk på hvor du vil bruke den, samt hvor mange du skal lage mat til. Hos Outnorth finner du takker i forskjellige størrelser og modeller. Her finnes det også stekepanner, gryter og paella-wok. I sortimentet finnes det gassbrennere som kan stå på bein eller som brukes som bordbrenner. Skal du lage mat til et stort selskap, er Muurikka 100 centimenter set et flott alternativ. Med takken kommer vindbeskyttelse, sidebord, gassbrenner og overtrekk.

Vedlikeholdsråd

Med riktig vedlikehold, holder takken din livet ut. Før du bruker den nye takken din, vask den med varmt vann. Varm så opp takken til vannet har tørket, og smør med fett/olje. Når du er ferdig med matlagningen, hell på en skvett vann, varm opp og rengjør med en steikespade og tørkepapir. Et godt tips for å få fjernet uønsket smak er saltknepet. Strø rikelig med salt over takken, sett på varmen og la det stå noen minutter mens saltet absorberer fett, fukt og smuss. Skrap av saltet med for eksempel en steikespade, hell på litt vann og tørk av.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!