Termoser

(153 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Shape Thermo Bottle Jet Black
 

Vi vet alle hva det er, beholderen som holder kaffen varm. Opprinnelig er teknikken med å holde temperaturen med vakuum en gammel oppfinnelse. Allerede på slutten av 1800-tallet oppdaget James Dewar at om man har en glassflaske med to indre lag og suger ut luften mellom slik at det dannes et vakuum, har det en svært god varmeisolerende effekt. Det kan holde på både varme og kulde. I dag er teknologien den samme, selv om vi har sett en stor utvikling på bruksområdene.

Mattermos

En god måte å transportere varm mat på når man er ute på tur, er i en mattermos. Den fungerer med samme vakuumprinsipp, men beholderen er noe større og har en større åpning slik at du lettere får maten både inn og ut. En mattermos fungerer helt enkelt som en blanding mellom en matboks og et kjøle- og varmeskap. Den fungerer like godt til å holde en suppe varm som en fruktsalat kald. Et godt tips er at man før turen hjelper termosen litt på veien. Skal du ha med deg varm mat kan du helle varmt vann i mattermosen og la den stå i noen minutter slik at den varmes opp. På denne måten holder den på varmen enda bedre. På samme måte kan du kjøle den ned med isvann om du skal ha med kald mat.

Termoskopp

En termoskopp er en litt mindre kopp egnet for varme eller kalde drikker. De fleste termoskopene holder drikken varm i 4 timer og kald i opp til 12 timer. Et vanlig bruksområde er å ha med seg kaffe på jobben, i alle fall hos oss på Outnorth.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!