Mattermos

(13 varer)

Når du skal på dagstur passer det perfekt å ta med varm mat i en mattermos. En smaksrik kjøtt- eller grønnsakssuppe eller noen varme pølser i buljong, er et utmerket måltid som fungerer bra å oppbevare i en termos. Mattermosen skiller seg ikke så mye fra en vanlig termos i funksjonen, og det handler først og fremst om størrelsen. Den har en stor åpning som gjør det enkelt for deg å spise fra den. Du velger selv om termosen skal oppbevare varm eller kald mat ettersom den fungerer like godt til begge formålene.

Vær utendørs lengre

Det finnes ingenting kjedeligere enn å måtte avbryte eventyret for å gå innendørs å spise. Med en mattermos kan du være ute hele dagen og spise varm, næringsrik mat hvor du enn befinner deg. Ingenting varmer bedre enn en varm suppe på en kald og tåkete dag ute på sjøen. Har du pølser eller nudler i termosen, er det garantert populært hos barna.

En pålitelig favoritt for varm eller kald mat, er Classic Vacuum Foor Jar fra Stanley som rommer 0,7 liter. Denne termosen holder maten varm- eller kald i opp til 15 timer. Med en stor åpning er den enkel å spise fra, og det isolerte lokket garanterer at maten holder riktig temperatur.

Matboks i farta

Unngå i varme maten i mikroen med Food Containe fra Lunchbots. En smart matboks som holder maten din varm i opp til fem timer. Den er laget av rustfritt stål, noe som gjør boksen praktisk talt umulig å ødelegge, og er helt uten miljøgifter som ellers kan smitte av fra bokser laget av plast. Velg det alternativet som passer eventyret ditt best, og etter hvilken type mat som du vil ta med ut i villmarka. God appetitt fra oss hos Outnorth!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!