Turkjøkken

(158 varer)

Hos Outnorth finnes det et stort utvalg av forskjellige typer stormkjøkken, og det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Det finnes noen spørsmål man må stille seg før man velger kjøkken: Hvilke plasser man oftest reiser til, eller hvilken tur kjøkkenet skal tas med på. Hvilken form av brensel fungerer best til turens forutsetninger, og hvor lett eller kompakt kjøkkenet bør være for å kunne tas med. Når du har tenkt over disse spørsmålene, har du gode retningslinjer for hvilket stormkjøkken som fungerer best for deg.

Velg riktig stormkjøkken

Her finner du stormkjøkken i forskjellige utseender og størrelser fra varemerker som Primus, Optimus, Trangia og MSR. Noen krever mer plass i oppakningen enn andre. Blant sortimentet finner du også fyringsmuligheter og stormkjøkken som ikke tennes av flytende brensel, men av ved og pinner. Trenger du et kjøkken for vinteraktiviteter, anbefaler vi deg å velge et stormkjøkken som drives av brensel som bensin og parafin. Da brenner det til tross for vær og vind.

Vil du også kjøpe et kjøkken som fungerer uansett årstid, er et flerbrenselkjøkken å foretrekke. Det er også viktig å tenke på hvilken type mat du vil lage, og velg kjøkken som møter kravene og forventningene dine.

Lag mat hvor du vil

Med stormkjøkken kan du lage hvor du vil, når du vil. Det gir deg en enorm frihetsfølelse. Det er viktig at du blir kjent med stormkjøkkenet ditt ved å øve på hvordan det fungerer før du begir deg ut på tur. Det kan være skjebnesvangert med et stormkjøkken som ikke fungerer når det er kaldt ute.

Vedlikehold av stormkjøkkenet

Det er viktig at du tar ordentlig vare på, rengjør og oppbevarer kjøkkenet bra. Først og fremst må du gjøre ditt beste for å holde friluftkjøkkenet rent. Av og til er det vanskelig når du er ute og går tur, og ikke har tilgang til masse vann. Men prøv å fjerne eventuelle matrester og fett så fort som mulig. Om du får mat i brenneren, rengjør den med en gang platen svalner. Kjøkkenet kan rengjøres med varmt vann og oppvaskmiddel dersom ikke annet er oppgitt. Tørk bort vann slik at det ikke ruster.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!