Kopper & Glass

(158 varer)

Turkoppen er et klassisk innslag til friluftsaktiviteter, det er en praktisk kopp eller serveringsskål som er lett å pakke med og lett å drikke eller spise fra. Samene har brukt denne type kopp i flere århundrer, blant annet som sleiv. Det sies at Gustav Vasa hentet to kopper fra skattekammeret og gav som gave til den russiske storfyrsten. Men andre ord er turkoppen en del av den nordiske kulturarven og et fantastisk redskap.

Kopper og turkopper

Hos Outnorth har vi samlet forskjellige modeller av kopper og turkopper, som er perfekte å ta med seg på frilufteventyret. Her finner du turkopper og kopper fra varemerker som Kupilka, Wildo og Primus. Vi har flere modeller av den klassiske turkoppen i tre. Vil du ha en turkopp laget av 100 prosent tre, så sjekk ut Kåsa Snobbig av Muurikka som rommer 10 centiliter drikke og er laget av kinesisk bjørk. Et annet alternativ er 21 Cup fra Kupilka. Dette er en klassisk turkopp som er laget av 50 prosent trefiber og 50 prosent plast. På grunn av denne materialblandingen er turkoppen stabil og enkel å rengjøre. I sortimentet finnes det selvsagt kopper i helplast i forskjellige farger og modeller.

Foretrekker du en klassisk kopp i stedet for en turkopp, kan du velge blant varemerker som Primus, Relags og Handpresso. Du finner flere forskjellige kopper i forskjellig materiale, farger og former. Velg den som passer deg best!

Nyt varm drikke utendørs

Nyt varm drikke på favorittplassen din, kanskje på en klippe i skjærgården ved solnedgangen. Vi gjør det mulig for deg å drikke favortittdrikken din hvor du vil, det finnes ingen begrensninger.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!