Kopper & Glass

(185 varer)

Er du også glad i friluftsaktiviteter? Da er du ikke alene. Vi i Outnorth elsker friluftsliv, og det er også derfor vi legger en stor stolthet i å kunne tilby alt du trenger til alle dine eventyr utendørs - enten det er sommer eller vinter. Og når man skal ut på tur i naturen så er turkoppen et klassisk og praktisk innslag til alle mulige friluftsaktiviteter. En turkopp er nemlig en veldig praktisk og funksjonell kopp eller en type serveringsskål som er veldig enkel å pakke ned, og som i tillegg er enkel og grei å drikke eller spise fra.

I den samiske kulturen har de brukt denne typen kopp i flere århundrer, blant annet som sleiv - og det har blitt en nødvendighet for de aller fleste. Faktisk sies det at Gustav Vasa hentet to kopper fra skattekammeret, og gav det som en gave til den russiske storfyrsten. Med andre ord er turkoppen vår både en del av den norske kulturarven, samt et fantastisk redskap når man er utendørs.

Her på denne siden kan du finne hele vårt store utvalg av turkopper av alle slag. Her kan du nemlig finne alt fra glasskopper til turkopper i tre som veier lite. Du kan finne lukkede kanner som fungerer litt som termoser som holder på varmen til åpne kopper i alle slags materialer og former. Noen kommer til og med med bestikk.

Bli inspirert av våre skåler og turkopper

Her hos oss i Outnorth har vi samlet en rekke forskjellige modeller av kopper, skåler og turkopper som er helt perfekte å ta med seg på ditt neste friluftseventyr. Her kan du nemlig finne turkopper og kopper fra varemerker som for eksempel;

Vi har dessuten flere modeller av den klassiske turkoppen i tre. Så hvis du for eksempel ønsker deg en ekte, klassisk turkopp som er laget av 100% tre? Da kan du bla deg gjennom vårt store utvalg her. Blant annet kan du finne kopper som er laget av ekte kinesisk bjørk, eller noen stabile og vedlikeholds-praktiske kopper av trefiber og plast. Du kan dessuten også se på de forskjellige produktene hvor mye de rommer. Noen kan romme 10 centiliter med drikke, mens andre kan romme helt opp til en halvliter med varm og god drikke som du har med deg på tur.

Sorter blant vårt sortiment

Her hos Outnorth har vi gjort det veldig enkelt for deg. Turkoppene på denne siden er nemlig en del av vårt store utvalg av turutstyr og utstyr for mat og drikke på tur. Vi har gjort det raskt og enkelt for deg å finne frem til hva du skal ha. Du kan for eksempel bruke filtreringsmulighetene på siden her til å sortere og snevre inn det du er på jakt etter. Du kan sortere blant merkevarer, dersom det er noe helt spesielt du ser etter. I tillegg til det kan du også filtrere på farger eller prisklasser. Med andre ord kan du finne noe for enhver smak her hos oss i Outnorth.

Nyt din varme drikke med en turkopp

Det finnes lite som er bedre enn å ta seg en pause på turen med noe godt å drikke i koppen, eller det å kose seg med noe godt etter en lang dag på tur. Derfor kan du med en praktisk turkopp nyte varm drikke på favorittplassen din, enten det er i solnedgangen i skjærgården eller på toppen av et fjell. Vi gjør det mulig for deg å drikke favorittdrikken din hvor du vil - det finnes ingen begrensninger.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!