Stekepanner

(187 varer)

Når du er på fjelltur, er det praktisk å ha med et lite kjøkken og kokekar for å koke kaffe, te eller varme mat. Et kokekar er en beholder som brukes for å varme opp mat eller væske ved matlagning, og er derfor laget av varmeledende materialer. Kokekarene hos Outnorth er funksjonelle og lettvinte å ta med seg, og finnes i forskjellige former og materialer. Her finner du kokekar fra varemerker som Trangia, Primus og Optimus.

Velg gryter etter funksjon

Når du leter ette gryter, er det viktig at du har bestemt deg for hvilken type mat eller drikke som skal tillages på kjøkkenet. Hos Outnorth finnes det sett med tilhørende gasskjøkken og gryter for deg som trenger begge deler. Har du allerede et stormkjøkken, kan du komplettere med kokekar i forskjellige størrelser og utseende. Gjør det luksuriøst på fjellet og ta med deg et praktisk vaffeljern og stek vafler over åpen ild. På kortere turer holder det kanskje med kaffe og te. Kjøp en smart coffee/tea kettle og nyt varme drikker på turen.

Lengre turer med riktig næring

Det er viktig å få i seg næring og væske på lengre turen. Befinner du deg på fjellet en hel dag, er kokekar og et stormkjøkken en god investering som du ikke kommer til å angre på. Skal du på lengre turer, er et mindre og lettere kokekar å foretrekke, da det får plass i ryggsekken. Er det campingplassen som er målet, og kjører du bil dit, fungerer det også med litt tyngre og mer avanserte kokekar. Vi håper at du finner det du leter etter hos Outnorth. Bon apetit i villmarka!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!