Gassbrenner

(51 varer)

Vi nordmenn elsker å gå på fjellet, og tar gjerne fjellturer så ofte vi kan i løpet av både sommer og vinter. Interessen for å overnatte i skog og fjell har dessuten økt voldsomt de siste årene - og ingenting er bedre enn av vi kommer oss mer ut i skog og mark. Men vi vet alle også hvor avgjørende for turen det er at vi har det rette utstyret med oss. Det skal være praktisk og lett å ha med seg, og samtidig skal det gjøre turen vår enklere. En gassbrenner en av disse tingene som vil løfte turen vår til nye høyder. Med en gassgrill vil vi kunne lage mat på tur, så lett som bare det.

For år du bruker en hel dag på fjellet eller i skogen er et gasskjøkken det perfekte redskapet man kan ha med seg for å lage god turmat eller for å koke morgenkaffen. Gasskjøkken er nemlig effektive, stillegående, rimelige og fungerer helt utmerket når du har lyst på et lite kjøkken som er enkelt og praktisk å manøvrere når du er på tur.

Her på Outnorth.no kan du velge blant en rekke stormkjøkken med gass i form av gassbrennere fra en bredt utvalg av velkjente varemerker som for eksempel Primus, MSR og Optimus. Her på denne siden har vi samlet sammen en god oversikt til deg, sånn at du kan se alle våre gassbrennere på en og samme side. Du kan bla gjennom hele utvalget for å sammenligne, eller så kan du filtrere mellom merker og priser.

Forskjellen mellom toppmontert og spider-modell

På denne siden vil du både finne
gassbrennere i form av toppmonterte kjøkken og såkalte spider-modeller. Men vet du egentlig hva som er forskjellen mellom de to? Forskjellen mellom disse to typene gassbrenner er at det toppmonterte kjøkkenet har sitt gassrør montert fast i bunnen, og bygges i høyden med kasseroller og gryter.

Motsatt har spider-modellen et separat gassrør med en slange mellom gassen og brenneren. Spider-modellen er noe mer effektiv om du for eksempel skal på snøkledte eventyr om vinteren, da den har en forbrenner som varmer opp gassen. Et godt tips er også å ha gassen innenfor jakken, da denne vil være noe varm og dette vil dermed gjøre det litt lettere når det er veldig kaldt ute.

De aller fleste modellene er enkle å tenne opp de er utstyrt med piez-tennere. Du skrur dermed enkelt på gassen og trykker på en knapp som genererer en gnist, og kjøkkenet ditt er i gang. Vi anbefaler deg likevel å alltid ha med seg lighter eller noen fyrstikker når du er ute på tur, i tilfelle tenneren mot formodning ikke skulle fungere.

Velg gassbrenner basert på ditt eventyr

Vi vil absolutt anbefale deg at du velger deg en gassbrenner som passer til den turen du skal på, og hva du ønsker å bruke den til. Skal du gå langt så trenger du lite oppakning og så lite vekt som mulig. Velg da en gassbrenner som tar lite plass. Skal du derimot på camping og tar bilen til campingplassen, så kan du fint ta med deg en litt mer avansert gassbrenner for å lage mat med.

Her på Outnorth.no finner du en rekke forskjellige gassbrennere og kjøkken til forskjellige anledninger. Om en gassbrenner ikke er det som passer best til dine behov, så kan du også sjekke ut øvrige stormkjøkken som finnes hos oss i Outnorth.no

Gode tips om gassbrennere


Vårt utvalg av gassbrennere og annet turutstyrer stort - så det er store sjanser for å finne det du trenger. Ikke nøl å ta kontakt med vår kundeservice om du har noen spørsmål.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!