Multifuelbrenner

(8 varer)

Det beste alternativet til et utendørs kjøkken om vinteren er et multifuel-kjøkken/primuskjøkken. Med et godt friluftkjøkken kan du med største sikkerhet spise et næringsrikt måltid på fjellet, til tross for snø og kulde. Er du ofte på eventyr under vinterhalvåret, anbefaler vi deg at du bruker brennstoff som bensin og parafin. Vil du bruke kjøkkenet under sommerhalvåret, fungerer det med en blanding av propan og butan. Det smarte med et multifuel-kjøkken er at du kan velge hvilken type brennstoff du skal drive det med, avhengig av sesong.

Unngå slitsomme situasjoner

Nøkkelen til et velsmakende måltid på fjellet, er håndteringen av friluftkjøkkenet. Lær deg hvordan kjøkkenet ditt fungerer. Ved feil bruk kan utendørskjøkken lett bli ødelagt, noe som kan bli skjebnesvangert på en iskald vintertur. Et tips for å bli kjent med kjøkkenet ditt er å øve seg. Ta med deg kjøkkenet på kortere turer, kok spagetti eller kaffe – øving gjør mester! Hos Outnorth finner du multifuel-kjøkken/primuskjøkken fra varemerker som Primus, Optimus og MSR.

Velg riktig utendørskjøkken for deg

Tenk på hvilke type turer du skal ha med kjøkkenet ditt på, og velg deretter en passende modell. I sortimentet finner du forskjellige typer kjøkken, avhengig av den brennstoffmetoden som passer deg best. Her finner du litt mer avanserte og større kjøkken, men også mindre og enklere varianter. Tenk på at du alltid plasserer kjøkkenet på et stabilt underlag, slik at ikke kasserollen velter, og fjern alle materialer som kan ta fyr, som dunjakker og soveposer.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!