Mattermos

(35 varer)

Når du skal på dagstur passer det perfekt å ta med varm mat i en mattermos. En smaksrik kjøtt- eller grønnsakssuppe eller noen varme pølser i buljong, er et utmerket måltid som fungerer bra å oppbevare i en termos. Mattermosen skiller seg ikke så mye fra en vanlig termos i funksjonen, og det handler først og fremst om størrelsen. Den har en stor åpning som gjør det enkelt for deg å spise fra den. Du velger selv om termosen skal oppbevare varm eller kald mat ettersom den fungerer like godt til begge formålene.

Vær utendørs lengre

Det finnes ingenting kjedeligere enn å måtte avbryte eventyret for å gå innendørs å spise. Med en mattermos kan du være ute hele dagen og spise varm, næringsrik mat hvor du enn befinner deg. Ingenting varmer bedre enn en varm suppe på en kald og tåkete dag ute på sjøen. Har du pølser eller nudler i termosen, er det garantert populært hos barna.

En pålitelig favoritt for varm eller kald mat, er Classic Vacuum Foor Jar fra Stanley som rommer 0,7 liter. Denne termosen holder maten varm- eller kald i opp til 15 timer. Med en stor åpning er den enkel å spise fra, og det isolerte lokket garanterer at maten holder riktig temperatur.


Velg det alternativet som passer eventyret ditt best, og etter hvilken type mat som du vil ta med ut i villmarka. God appetitt fra oss hos Outnorth!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!