Termokopper

(132 varer)

Termokoppen er den perfekte partneren på en lengre reise, tur eller en lag dag på kontoret. Fyll den opp med varm drikke og nyt den over lengre tid. En termokopp bygger på samme teknikk som en termos, noe som betyr at den er temperaturbestandig. Den holder drikken din varm i fire til seks timer, og er gripevennlig utformet. Hos Outnorth finner du et nøye utvalgt sortiment av termokopper fra varemerker som Lifeventure, Primus og Stanley i flere forskjellige farger.

Velg riktig modell for deg

Når du skal velge termokopp, er det bra å tenke over hvor og hvordan du skal bruke den. Vil du nyte varm kaffe hele veien til jobben, er det bra å velge en kopp som er tilpasset for å passe koppeholdere i bil. Vil du ta med deg varm drikke på en lang tur, kan du velge en modell med et skjult rom for sukker/tepose i lokket. De fleste termokoppene du finner hos Outnorth er laget av rustfritt stål og er enkle å åpne for å drikke fra.

Varm drikke når du vil

Nyt varm drikke når du vil, og hvor du vil. Generelt holder innholdet i termokoppen seg varmt i fire timer, men en del modeller klarer å holde på varmen i opp til seks timer. Termokoppen er ikke bare praktisk å ta med seg på utendørs eventyr, men er også perfekt med varm drikke på kontoret når du ikke vil gå forbi kaffetrakteren for mange ganger. Invester i en stilig og smart termokopp, og du har alltid varm drikke for hånden.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!