Lykter & Lamper

(192 varer)

Når du befinner deg langt hjemmefra uten elektrisitet, er en lykt den perfekte måten å få lys uten å måtte gjøre opp ild. Er du på fjellet når mørket senker seg over fjelltoppene, trenger du en lykt med like gode egenskaper som en lommelykt.

Vi har mindre lykter som får plass i ryggsekken, og lykter som ikke bare gir lys, men også varme.

Smarte lyskilder til eventyrene dine

Mangler du mulighet til å gjøre opp ild, eller ønsker du både varme og lys i teltet, anbefaler vi deg å kjøpe en lykt med begge funksjonene. Lyktene fra Primus er kompakte, lette og solide, og de fleste modellene sprer både varme og lys. De drives ofte av gass, men er enkle og praktiske å tenne på og ha med på turen.

Om ingen av Primus-lyktene faller i smak, kan du sjekke ut Original Candle Lantern fra UCO. Den sprer også lys og varme, men tar samtidig bort fukt i leiren. Ved hjelp av et lys fungerer lykten i opp til ni timer.

Er du en hengiven backpacker eller en dreven klatrer, vet du at bagasjen må være så komprimert som mulig. Velg da Orbit fra Black Diamond. En sammenleggbar lykt med LED-belysning som gir et behagelig lys. Fungerer også som lommelykt.

Stort sortiment av lykter

Uansett hvilken type lykt du leter etter, håper vi at du finner den her. Hos Outnorth har vi samlet de mest funksjonelle, lettvinte og praktiske lyktene som finnes på markedet i dag.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!