Hodelykter

(173 varer)

På jakt etter en ny hodelykt? Da bør du sjekke ut vårt utvalg på denne siden. Her på Outnorth.no kan du nemlig finne et stort utvalg av gode hodelykter som kan lyse opp mørket når du trenger det. I vår hodelykt-oversikt kan du finne hodelykter som varierer i størrelser, priser og design.

En god hodelykt er god å ha når du ønsker å lyse opp i mørket, uten å måtte bruke hender til å holde en lommelykt. Det er praktisk å ha en lykt til å lyse opp når du er ute i mørket for å for eksempel;

Hodelykter er et must i Norge

Her i Norge er vi utrolig heldige som har den vintersesongen vi har. Det er ikke mange andre land i verden som er så heldig at de får snøfylte landskap, muligheten til alle vinteraktivitetene, nordlyset og så mange andre ting vi har her i Norge på vinteren. Men en ting vi alle nok er frustrerte over om vinteren er mørket - og det er her hodelykten kommer inn.

For det dessverre sånn at når vinteren er på sitt mørkeste så er det allerede helt mørkt når de fleste av oss kommer hjem fra jobb. Men vi kan jo ikke la det gå utover trening og utendørsaktiviteter. Derfor er det perfekt å ta på seg en hodelykt, så kan du fint se det du trenger selv om du drar på joggetur etter mørkets frembrudd.

Ulike hodelykter til ulike behov

Det er stor forskjell på hodelykter, og det er også stor forskjell på hva man har behov for og hva man ønsker at den hodelykt skal kunne. Først og fremst skal den naturligvis kunne lyse, og du skal kunne ha den på hodet. Poenget med en hodelykt er jo tross alt for å slippe å bære på en lommelykt.

På denne siden finner du en rekke forskjellige hodelykter sånn at du finner den som passer best til dine behov. Mange av modellene vi har her i nettbutikken vår går på vanlige batterier, men du finner også mange hodelykter med oppladbare batterier, sånn at du slipper å huske å kjøpe nye batterier til lykten din.

Det er også forskjeller på lysstyrke til de ulike hodelyktene. Noen lyser opp litt foran seg sånn at man kan se litt ekstra, mens andre har ekstra sterk lysstyrke sånn at du kan ha svært god sikt foran deg. På den måten kan du finne akkurat det du trenger her på denne siden.

Husk dessuten at vi her på Outnorth.no har en rekke annet smart turutstyr. Har du for eksempel husket en refleks til når du er ute på kvelden? Finn det og så mye annet her på Outnorth.no.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!