Lommelykter

(24 varer)

Få smarte, kule lommelykter her

Trenger du en ny lommelykt? Da trenger du ikke lete veldig mye lenger, for vi på Outnorth.no har gjort det veldig enkelt for deg. Vi har nemlig et stort og godt utvalg av lommelykter av god kvalitet fra kjente og kjære merker - sånn at du kan finne akkurat den lommelykten du er på jakt etter.

Det er mange situasjoner som krever en god lommelykt, og vi ønsker at du skal være så godt forberedt som mulig. Derfor vil du raskt oppdage at våre lommelykter på denne siden varierer stort i både styrke, størrelse og hvilke formål de er laget i. På den måten kan du være helt sikker på at du kan finne den typen lommelykt som du er på jakt etter. Bla deg gjennom utvalget, les om hver enkelt lommelykt på produktsiden - så er du klar.

Når trenger man en lommelykt?

En lommelykt er noe de aller fleste av oss burde ha, og grunnene til det er mange. Det er nemlig en rekke situasjoner man kan havne i hvor en lommelykt vil gjøre livet litt enklere:

For først og fremst er lommelykten en kjær del av turutstyret ditt, spesielt hvis du skal sove utendørs i telt eller på camping. Det blir raskt veldig mørkt når kvelden kommer, og kanskje du skal en tur på do? Finne noe i sekken? Lage deg noe mat? Da er det veldig praktisk å ha noe som kan lyse litt opp.

I tillegg til at lommelykten er bra å ha i tursekken, så er det også alltid lurt å ha en lommelykt hjemme hos deg selv, eller på hytta. Det kan jo nemlig skje at strømmen går, og man vil ikke havne i en situasjon hvor man ikke kan orientere seg rundt, eller finne det man trenger. Det er derfor veldig lurt å investere i en god og kraftig lommelykt, sånn at man er beredt dersom det skulle skje noe med strømmen.

Hva slags lommelykt skal jeg ha?

Når man skal ut å velge seg en ny lommelykt, så bør man ha noen tanker klare allerede. Først og fremst er det viktig å vite hva det er du skal bruke den til. Skal den lyse opp litt i hjemmet ditt hvis strømmen måtte gå, kan du nøye deg med en lette lommelykt, da du ikke nødvendigvis vil ha behov for det aller sterkeste lyset - men generelt så passer alle typer lommelykter til den typen bruk.

Hvis du derimot skal bruke den på tur, eller generelt til utendørsaktiviteter er det viktig å tenke litt mer over behovet. Er det viktig for deg at lommelykten ikke tar så mye plass i tursekken din, og at den er lett å bære med seg dersom du for eksempel er på fjelltur og skal pakke lett? Da bør du gå for en lettere og ikke så stor lommelykt.

Eller er det viktig for deg med en kraftig lommelykt? Det kan være hvis du drar på fisketur, jakt, eller generelt gjør aktiviteter utendørs som også krever godt med lys. Da bør du velge en lommelykt som er egnet for det formålet, og som vil gi det lyset du har behov for at det skal gi.

Uansett hva formålet og behovet ditt er, så har vi på Outnorth.no lommelykten du er på jakt etter. Bare sjekk ut utvalget her og velg deg den du vil ha.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!