Sykkellykt

(7 varer)

Hvis du skal ut og sykle på kvelden, er det viktig å ha god belysning som gjør at andre kan se deg og at du selv ser veien du kjører på. Ved terrengsykling på kvelds- og nattestid kan en hodelykt være et godt komplement til vanlig lys, da den gir en god spredning av lys ovenfra som du kan rette ned mot bakken ved vanskelige passasjer. Vær nøye på at du er godt utrustet med lys når du beveger deg ute på kvelden – man kan aldri være for nøye når det kommer til sin egen og andres sikkerhet.

Hva sier loven

Loven sier tydelig at så vel reflekser, frontlys og lykter er nødvendige ved sykling etter mørkets frembrudd. Overholdes ikke dette, kan det innebære straff med bøter på opptil tusen kroner. Det skal finnes lykter bak og foran som tydelig kan sees på en avstand på trehundre meter. Baklykten skal være rød og den foran skal være gul. Det skal finnes en hvit refleks foran og en rød bak, på siden skal man kunne se en oransje eller hvit refleks. Når det kommer til blinkende lys, er det kun tillatt med disse på baklykt hvis blinkefrekvensen er minst tohundre blink per minutt.

Led Lenser

Led Lenser er en sterk LED-lampe som kommer levert festet i et pannebånd. Den er tilpasset for tøffe tak og kan også brukes som campinglampe, beltelampe eller sykkellampe. Ved å kjøpe Led Lenser Bike Mount kan du enkelt forvandle hodelykten din til en sykkellampe ettersom den lar deg feste lampen på styret. På denne måten får du en lampe som kan brukes på en rekke ulike måter til en lav og konkurransekraftig pris.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!