Helse & Hygiene

(227 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Compact Towel Set
 

Når du skal begi deg ut på reisefot er det smart å pakke så komprimert som mulig og bare ta med nødvendige ting. Hos Outnorth har vi samlet smart reisetilbehør og ting som du kanskje ikke engang visste fantes eller at du trengte! Her finner du alt fra myggmiddel til smarte tissetrakter – kikk gjennom sortimentet og finn riktig reisetilbehør for deg.

Stort utvalg av reisetilbehør

Det finnes mye tilbehør som underletter eventyret ditt som du kanskje ikke engang visste eksisterte. Det dukker stadig opp nytt, smart tilbehør på markedet, og når de først er tilgjengelige for oss, lurer vi på hvordan vi før klarte oss uten dem. Hos Outnorth finner du ulike ting som er perfekte å ta med på reisen eller utflukten. Her finner du blant annet en tissetrakt som gjør det enkelt for jenter å tisse stående. Trenger du å vaske deg, men har ikke tilgang til rennende vann, kan du velge en antibakteriell såpe som fordamper når du bruker den, og på denne måten holder du deg fresh til tross for at du ikke har mulighet til å dusje. Vil du tross alt dusje, kan du ta med deg en reisedusj der vannet varmes opp takket være solens stråler. Heng opp dusjen i en tråd og nyt å vaske deg ren ute i naturen. Én ting som bør tas med på eventyret er et førstehjelpssett. Du finner ulike modeller for ulike aktiviteter hos oss.

Finn dine favoritter

Sondrer utvalget og finn favoritt-tilbehøret for dine reiser. Det finnes mye å velge mellom her, og vi håper at utstyret tas i bruk på eventyret ditt!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!