Skrittellere

(3 varer)

Med en skritteller holder du god oversikt over hvor langt du går eller løper. Ved å kjenne kontakten med bakken, regner måleren skrittene for deg, og du kan etterpå se hvordan du kommer lengre og lengre. Hos oss finner du skrittellere som er enkle å komme i gang med, slik at det bare er å komme seg ut og begynne å gå eller løpe.

Motiver deg enkelt ved hjelp av en skritteller

Når man går tur eller løper, kan det av og til være vanskelig å både motivere seg og å holde oversikt over hvor langt man kommer. Med en skritteller kan du enkelt sette opp mål om hvor langt du skal gå, og du kan også enkelt se hvor langt du har igjen.

En skritteller gjør både løping og gåturer morsommere. De fleste som har prøvd en skritteller kan si seg enige i at det gir økt motivasjon til å gå eller løpe lengre og oftere. Når tallene øker på skrittelleren vil du fylles med stolthet over hvor langt du har gått.

Utfordre kollegene og se hvem som går lengst

Ved å utfordre kompiser eller kolleger til å benytte seg av en skritteller, kan motivasjonen øke for alle som er innblandet. Ikke minst vil det gjøre deg mer aktiv også på jobben ettersom det lønner seg å gå noen ekstra ganger for å hente ting eller stå opp og jobbe.

Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler at man går 10 000 skritt om dagen for en sunn livsstil. Det tilsvarer ca. seks kilometer, hvilket selvsagt avhenger av hvor lange skritt man tar.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!