Skihjelmer

(20 varer)

Ikke gå på kompromiss ved valg av skihjelm

Det å stå på ski og alpint er kanskje en av de beste følelsene som finnes der ute. Det kan være frustrerende i starten, men når man først lærer seg det, så er det faktisk få ting som er morsommere enn nettopp det. Men som med alle ting som kan gå fort, så er det også en risiko for at man kan falle og slå seg, og da er en skihjelm svært viktig å ha.

De siste årene ser vi at vi nordmenn har blitt flinkere og flinkere til å bruke det nødvendige sikkerhetsutstyret når vi skal stå på ski, og skihjelmen er kanskje det aller viktigste å investere i når man skal opp i fjellene. Her på Outnorth.no har vi et stort utvalg av flotte skihjelmer av beste kvalitet – sånn at du ikke trenger å gå på kompromiss med verken utseende eller sikkerheten.

Gode tips for valg av skihjelm

Veldig mange synes det å velge en skihjelm kan være vanskelig. Man er redd for at den ikke skal sitte ordentlig, og man er usikker på hva som vil passe en best. Derfor er det noen tips og råd du bør tenke over når du skal investere i en ny skihjelm:

I tillegg til disse tipsene finnes det en rekke forskjellige funksjoner og muligheter på dagens skihjelmer. Noen har ørelapper man kan ta av og på for å holde ørene varme, og noen har plass til ørepropper så du kan høre på musikk.

Skihjelmer du føler deg bra i

Skihjelmen skal først og fremst øke sikkerheten når du står på ski, og det er hovedgrunnen til at det er anbefalt å bruke en skihjelm. Men hvem har sagt at man ikke kan se bra ut samtidig? Ved å sjekke ut vårt store utvalg av skihjelmer her på denne siden, vil du raskt kunne se at du enkelt kan føle deg både trygg og se bra ut på samme tid.

Og ikke glem å sjekk ut vårt utvalg av skiutstyr på nett – vi har alt fra skibindinger til klær av beste kvalitet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!