Sykkelhjelmer

(82 varer)

Finn en god sykkelhjelm

Vi nordmenn elsker utendørsaktiviteter, og det finnes heldigvis mange morsomme aktiviteter vi kan gjøre gjennom hele året - og her på Outnorth.no har vi turutstyret som gjør aktivitetene våre til en lek. En av nordmenns favorittaktivitet utendørs er sykling. Store deler av året sykler vi rundt; enten det er for å dra på tur, for å trene litt eller for å komme seg fra A til B.

Noe av det som er aller viktigst når man skal sykle er å tenke på sikkerheten og det å være tryggest mulig når man sykler, blant annet ved å ha på seg en sykkelhjelm. Ulykker skjer heldigvis sjeldent, men de skjer - og det kan ha store konsekvenser om man ikke har på seg en sykkelhjelm.

Her på denne siden kan du finne hele vårt store utvalg av sykkelhjelmer til både barn, kvinne og herre - sånn at hele familien kan føle seg helt trygge når de skal ut å sykle.

Hva er en sykkelhjelm?

De aller fleste vet hva en sykkelhjelm er - det er kort sagt en beskyttelse som dekker hodene våre når vi har de på, og som skal beskytte deg dersom ulykken skulle skje. Men en sykkelhjelm er nøye utviklet for å gjøre nettopp det.

For det første vil du nok raskt merke at sykkelhjelmene du finner her på denne siden er veldig lette i vekt. Moderne sykkelhjelmer er nemlig laget av et EPS-materiale som kort sagt er isopor, i kombinasjon med plast. Dette er materialer som har blitt testet over lang tid, og som er den beste beskyttelsen for hodene våre dersom ulykken først er ute.

Men dette materialet kan også bli slitt, og det varer ikke evig. Det er derfor anbefalt av sykkeleksperter og Trygg Trafikk å skifte ut sykkelhjelmen sin ca. hvert 7 år, for at hjelmen skal gi optimal beskyttelse.

Når skal man bruke en sykkelhjelm?

De aller fleste vet å sette stor pris på godt sykkelutstyr. Enten det er snakk om sykkelklær eller annet utstyr som skal hjelpe deg med å sykle raskere, smartere, mer smidig eller bedre - så er dette utstyr vi alle sammen drømmer om. Men man skal ikke glemme sykkelhjelmen oppi alt dette.

Det å gjøre sykkelhjelm påbudt har i mange år vært en stor debatt, og enda er det ikke lovpålagt. Men man har sett en rekke ganger hvordan sykkelhjelmer kan redde liv, og det er derfor sånn at de aller fleste bruker sykkelhjelm - og det er anbefalt til både voksne og barn.

Uansett om du skal sykle til jobb, skole eller dra på en langtur, så skal du ha på deg en sykkelhjelm. Det er mye som har skjedd i utviklingen av sykkelhjelmer de siste årene, så du kan fint finne en stilig, kul og behagelig sykkelhjelm her på denne siden, som står helt i stil med resten av sykkelantrekket ditt.

Hvordan velge riktig sykkelhjelm?

Mange er i tvil om hvordan de skal velge den riktige sykkelhjelmen, da det er viktig at den sitter godt på deg. Vi gir deg derfor her våre beste tips til valg av sykkelhjelm:

Med andre ord; det er litt man skal tenke over når man skal velge ut det sikkerhetsutstyret man trenger for å føle seg trygg. Sjekk derfor ut vårt store utvalg av sykkelhjelmer her på denne siden, og finn den som passer aller best til deg, ditt barn eller til hvem som skal bruke sykkelhjelmen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!