Myggnett

(20 varer)

Myggnettet holder ubudne gjester unna

Det å oppholde seg ute i naturlige omgivelser er vel noe de aller fleste av oss kan være enige om at kan være helt fantastisk. Kanskje du er på en fjelltur, fisketur, tur i skogen eller kanskje den helt store reisen til fjerne og nye land. Det å være ute i naturen byr på gode opplevelser, frisk luft - og dessverre også irriterende mygg.

Med et myggnett kan du sikre deg mot å bli spist opp av myggen når du er på tur, og er en enkel, men effektiv, måte å holde myggen unna. Her på Outnorth.no er vi opptatt av at du skal være best mulig forberedt på dine turer, og du kan derfor kjøpe turutstyr av beste kvalitet her hos oss.

Hvorfor skal jeg bruke myggnett?

Mange er i tvil om man egentlig trenger et myggnett når man skal ut på tur, men samtidig er det mange som undervurderer hvor mange mygg som egentlig kan befinne seg ute i naturen. En perfekt sommerkveld hvor det er varmt og vindstille er det perfekte miljøet for myggen - spesielt om du befinner deg i nærheten av en innsjø. Det kan rett og slett være svært sjenerende å være i naturen når det er mye mygg, og det kan bli en svært ubehagelig opplevelse.

Ved å være forberedt med et godt myggnett vil du være klar dersom den perfekte soveplassen også er et sted hvor myggen trives. Det finnes dessuten en rekke typer myggnett, og her på Outnorth.no kan du finne akkurat det myggnettet som passer dine behov aller best. Her kan du nemlig finne:

Her finner du med andre ord myggnetting til flere situasjoner, enten du er ute på fjelltur i Norge, på en fisketur eller ute på en lengre tur og gjerne vil kunne henge opp myggnettet over sengen på hotellet.

Hva slags myggnett skal jeg velge?

Men hva slags myggnetting skal du egentlig velge? Først og fremst er det viktig å tenke over når og hvor det er du skal bruke din nyinnkjøpte myggnetting. Skal du for eksempel sove ute under åpen himmel, så må du tenke over om du skal sove i hengekøye eller rett på bakken. Mange hengekøyer kommer med myggnett, men ikke alle, og hvis ikke din hengekøye har dette anbefaler vi at du kjøper et myggnett som er spesielt egnet for en hengekøye.

Dersom du skal sove under åpen himmel på en madrass, eller kanskje inne i et telt, så bør du gå for en myggnetting som kan henges opp. Våre myggnettinger har ulike fester, enten flere til taket på teltet, eller hengefester du for eksempel kan henge opp på en line mellom trær. På den måten kan du henge nettet over der du sover. Det samme gjelder dersom du skal ut på tur i det store utland, og er bekymret over innsekter på hoteller og overnattingssteder på veien. Da er nattens gode søvn reddet ved at du enkelt kan henge opp nettingen over sengen.

En annen type myggnetting er til å dekke til ansiktet ditt. Dette er optimalt for deg som for eksempel skal på en fisketur, eller en tur hvor du kommer til å stå stille i områder hvor det kan være mye mygg. Da er det praktisk å kunne dekke til ansiktet ditt med et myggnett hvor myggen ikke slipper til.

Outnorth.no hjelper deg med å holde muggen unna

Uansett hvor du skal bruke ditt myggnetting er vi hos Outnorth.no her for å hjelpe deg med å holde myggen unna. Og ikke glem at du kan finne alt av turutstyr her på én og samme side. Trenger du for eksempel å kunne tilberede mat til turen? Eller hva med en praktisk ryggsekk? Sjekk ut vårt utvalg av turutstyr på nett og kjøp det du trenger i dag.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!