Redningsvester

(64 varer)

Redningsvester til alle behov

Skal du ut å ferdes ved vann og i båt? Da er det viktig å tenke på at redningsvesten skal være en del av turutstyret ditt. En redningsvest redder liv, og er viktig å ha på seg når du er i båt enten du er barn, voksen eller en hund. Hvis uhellet skulle skje, er redningsvesten alfa omega - men det må også være den helt riktige redningsvesten for deg og ditt behov.

Her på Outnorth.no har vi et stort utvalg av redningsvester på nett. Det betyr at du enkelt kan bla deg gjennom utvalget vårt her på denne siden, og finne akkurat den redningsvesten som er riktig for deg. Sjekk ut utvalget, og les våre beste tips for valg av redningsvest nedenfor.

Hva slags type redningsfester finnes?

En redningsvest er ikke bare en redningsvest. Det finnes utrolig mange typer redningsvester der ute, og de er alle sammen beregnet til ulike behov, anledninger og forskjellige mennesker. Her på denne siden kan du derfor finne et stort utvalg av for eksempel:

Det er nemlig utrolig viktig at man tar sikkerheten på alvor, og det er nettopp derfor det finnes så mange forskjellige typer redningsvester - både så de skal være mest mulig praktiske for deg å ha med deg, men også for at de skal kunne redde deg dersom det blir nødvendig. Hvis du skal bruke en redningsvest til padling, så bør du også sjekke ut vårt utvalg av dette.

Hvordan velge riktig redningsvest?

Så det store spørsmålet for alle er; hvordan velger jeg den rette redningsvesten? Det er nemlig en rekke ting du bør se på og tenke over i valget av en redningsvest. Hvis du skal kjøpe en redningsvest for barn så er det for eksempel viktig at den passer til barnets størrelse akkurat nå, og ikke velger en vest som barnet kan vokse i. Det anbefales heller ikke å bruke oppblåsbare redningsvester til barn.

Som voksen bør du se på Newton (N), som sier noe som flyteevnen. Det finnes redningsvester fra 50-500N, hvor;

Med andre ord; tenk over hvor du skal ferdes når du skal kjøpe en ny redningsvest. Sikkerhet er det aller viktigste, og skulle uhellet være ute, så kan redningsvesten være helt avgjørende. Du kan derfor lese mer om hver enkelt av våre redningsvester når du klikker deg inn på de.

Kjøp dine redningsvester på Outnorth.no

Vi på Outnorth.no mener sikkerhet og beskyttelse er det aller viktigste når man skal ut på tur, og har derfor sørget for å ha et godt utvalg av redningsvester for alle og enhver. Kjøp din nye redningsvest på nett hos oss i dag, og føl deg enda tryggere når du er ute på tur. Skulle du være i tvil er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!