Langrennstaver

(15 varer)
Blank

Anbefalt

180 bpm
Carbon Cross Country Ski Pole Black
 

Når du staker deg fram på langrennsskiene dine, er det enklere hvis skistavene fungerer feilfritt. Hos oss på Outnorth finner du derfor alltid langrennstaver av høy kvalitet fra velkjente varemerker i ulike prisklasser. Du finner blant annet produsenter som KV+, Fischer, Swix, Oneway og Salomon i sortimentet vårt.Velg riktige langrennstaver


Når du skal kjøpe nye skistaver finnes det noen ting å tenke på. De tre vanligste faktorene er vekt, pendel og stivhet i staven. Deretter skal selvfølgelig håndtaket på stavene være bekvemt og håndreimene ergonomisk utformet for å gi optimal komfort.Mange som skal kjøpe staver for første gang, stirrer seg blinde utelukkende på stavenes vekt og glemmer derfor å velge en stav som gir en god pendel. Med pendel menes at staven skal bevege seg fram og tilbake på en balansert måte.Lengde og stivhet i stavene


Grunnregelen er at staven for klassisk skigåing skal være cirka 30 cm kortere enn høyden din hvis du er mann, 25 cm hvis du er kvinne. Riktig lengde på stavene kan gjøre underverker for skigåingen din, og skulle du mot formodning kjøpe staver som er for lange, er det mulig å kappe de til relativt enkelt i etterkant.Når det kommer til stivheten i staven, bør man forsøke å unngå de billigste stavparene, da disse ofte er litt mykere. Dette kan resultere i at staven kan bøye seg og da mister man kraft framover når man gjennomfører stavtakene. Derfor bør du sørge for å kjøpe en stav som er tilstrekkelig stiv og som er tilpasset kroppslengden din for best mulig resultat ute i skisporet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!