Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Skigåing er for mange den ultimate vinteraktiviteten. Å alene stake seg fram gjennom norsk vinterlandskap en vakker januarmorgen, er en opplevelse som gjør inntrykk på de fleste. For å kunne nyte skigåingen din på best mulig måte, er det viktig at du velger riktig utstyr. Her hos oss hos Outnorth finner du det meste innen skiutstyr og du kan alltid stole på at våre produkter er av høyeste kvalitet. Våre skøyteskistøvler kommer fra de fremste varemerkene og finnes i en rekke ulike modeller og farger. Sørg for at du får en støvel som passer bindingen du har på skiene dine.

Finn riktig størrelse

Når det kommer til skøyteskisko der foten får mye påkjenning fra alle kanter, er det ekstra viktig å finne perfekt størrelse. Den skal helst være en anelse lengre enn foten din, slik at du får litt rom foran tærne og støvelen derfor ikke klemmer til for mye, men fortsatt sitter ordentlig fast rundt hele foten slik at du har god støtte når du går.

Å velge riktig binding – SNS eller NNN

Det finnes i dag to typer bindingssystem på markedet, SNS og NNN. Av de merkene som vi selger på Outnorth benytter Madshus, Alpina, Rossignol og Fischer seg av NNN-bindinger, mens Salomon bruker SNS-binding. NNN-bindingenes fremste fordel sies å være at den enkelt kan flyttes fram eller bak på skien for at du som bruker skal kunne finne den perfekte innstillingen for akkurat deg. SNS-bindingene beskrives som en mer bekvem binding med økt stabilitet og mindre trykk på tærne.

For å finne hvilken type som passer deg, må du helt enkelt prøve deg fram. Det er imidlertid viktig at du kjøper en støvel som er tilpasset bindingen du har på skien. Helst skal binding og støvel være av samme merke for best mulig kompatibilitet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!