Rulleski

(28 varer)

For den som elsker langrenn er det en sjelden god nyhet når telen går ut av bakken. Takk og pris finnes det rulleski! Å gå på rulleski er utmerket for alle som vil holde på også når det ikke er vinter. På den måten kan du være mer enn forberedt når vinteren kommer.

Hos oss finner du rulleski for både skøytestil og klassisk stil. Her finnes noe for både mosjonister og erfarne Vasalopp-utøvere fra merker som Elpex, Swenor og Fischer.

Viktig å tenke på ved kjøp av rulleski

Hvilke rulleski som er best, er individuelt, men det finnes en del ting som er smart å tenke på. Start med å vurdere hva du skal bruke rulleskiene til. Om det er for å holde skitreningen i gang, eller om det er for å lære å kjøre rulleski, passer det best med litt bredere ski. Er du mer erfaren eller vil ha en større utfordring, kan du i stedet velge ski med smalere hjul. Du må også tenke på om du vil skøyte eller kjøre klassisk stil. Ski tilpasset skøyting har ofte større, men smalere hjul og kortere ramme.

Trener du for eksempel for Vasaloppet, er det en selvfølge at rulleski utformet for følelsen i sporet er å foretrekke, altså rulleski for klassisk stil. Går du på rulleski i områder der det ikke er asfalt, finnes det også offroad-rulleski.

Det finnes rulleski med og uten bremser. Er du nybegynner og enkelt vil komme i gang med kjøringen, finnes det ferdige pakker som inneholder alt du trenger for å forlenge skisesongen.

Beskyttelsesutstyr

Enkelte rulleski selges automatisk med bremser, men ramler du, blir fallet hardt. Hjelm er – som ved sykling – nødvendig, og er du nybegynner, kan det være godt å ha mer beskyttelse for å kjenne deg trygg og få en mer avslappet økt.

For rulleskikjøring i mørket utendørs er det bra med en refleksvest så du synes godt for andre trafikanter du kan støte på langs veien. Det kan også være godt med hansker som både gir et bedre grep og beskytter mot ufyselig vind. Til og med solbriller kan være godt, både mot solen, mot grus og eventuelle med-kjøreres staver.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!