Alpinstaver

(72 varer)

Alpinstaver kommer i mange ulike modeller og materialer, samt i varierende lengder. Det finnes fordeler med hver stavmodell, men det viktigste er at du finner en stav som passer deg og din kjøring. Hos oss hos Outnorth finner du alltid klassiske staver i aluminium, komposittmateriale eller karbonfiber i ulike prisklasser.

Velg riktig lengde på dine alpinstaver

En av de viktigste tingene å tenke på når du skal kjøpe nye staver, foruten valg av materiale, er lengden på stavene du kjøper. Den enkleste måten å finne ut hvilken stavlengde du skal ha når du skal i bakken, er å stille deg med ryggen rak. Deretter holder du armene ned langs siden og bøyer opp armen slik at vinkelen mellom overarm og underarm blir 90 grader. Så måler du avstanden mellom hånden og gulvet og legger på 3-5 cm, da har du en god stavlengde. Flere av stavene våre er dessuten utrustet med FlickLock-lås som sørger for at det raskt og smidig er mulig å justere lengden på stavene. Dette gjør også at flere personer i familien kan dele på samme par staver hvis dere ikke skal kjøre samtidig.

Kjøp stavene dine på nett

Det finnes flere fordeler med å handle dine nye staver hos oss. For det første slipper du å stå i trengsel i en butikk, for det andre kan du i ro og mak lese om hvert produkt før du tar beslutningen din. Hvis du skulle trenge hjelp med å velge produkt, kan du selvfølgelig kontakte vår kundetjeneste som hjelper deg på vei. Vi ser fram til bestillingen din!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!