Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Finnes få ting som kan ødelegge en dag i bakken på samme måte som ømme føtter fra et par støvler som ikke sitter riktig på foten. Derfor har vi samlet noen praktiske tips for deg å lese gjennom før du bestiller hjem dine nye slalåmstøvler fra oss hos Outnorth.

Finn alpinstøvlene dine

Det første du burde gjøre er å være ærlig med deg selv og klassifisere deg som skikjører. Er du nybegynner, amatør eller en vant skikjører? Er du en rutinert skikjører vil du trenge en støvel med høy fleksibilitet. Dette for at støvelen skal kunne takle kraftoverføringen til skien når du legger trykk på støvelen og skiene gjennom svingen.

Er du en mer lekende kjører og foretrekker å henge en del i skiparken, skal du satse på en noe mykere støvel, mens du som foretrekker en velpreparert bakke burde satse på en mer stabil og stiv støvel.

Finn riktig størrelse

Å kjøpe alpinsko på nett er ikke mer komplisert enn å kjøpe dem i en fysisk butikk ettersom størrelsene er angitt i Mondo-størrelser, hvilket tilsvarer centimetermål innvendig. For å finne ut av dine eksakte mål er det enklest å ta fram et papir og en penn. Deretter stiller du deg på papiret mot en vegg og gjør en markering bak hælen og en der tærne dine slutter. Så måler du avstanden mellom disse. Deretter ser man også på lestbredden, som er det bredeste punktet på skoen, og sammenligner denne med den bredeste delen av ens fot for å avgjøre om man har en smal, middels eller bred fot.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!