Langrennsbindinger

(20 varer)

Når skiutstyret ditt fungerer perfekt, kan det være en stor fryd å ta seg fram gjennom den norske vinterskogen. Utstyr som krangler derimot, fører til store problemer og kan forhindre deg fra å nyte fritidsaktiviteten din til det fulle. Vær derfor nøye når du velger så vel bindinger som ski og støvler, slik at du finner et sett som du virkelig er fornøyd med og som er tilpasset din kjørestil, kroppsbygning og nivå.

Å tenke på når du handler bindinger på nett

Hvis det er første gang du kjøper bindinger, bør du tenke på hvilken type binding du tror passer for deg og din kjørestil. Det finnes i grunn to ulike typer bindinger – Salomons SNS og Rottefellas NNN, og disse har både fordeler og bakdeler. NNN-bindingene gjør det enkelt å justere hvor på skien du vil ha bindingen, men krever da at du har en ski tilpasset for NNN-systemet, da de festes i en plate på skien. SNS-bindingene kan brukes på alle ski ettersom de skrus fast direkte på skien, og er med sine to fester en mer stabil løsning enn NNN. Er du usikker, kan du helt enkelt prøve deg fram til en løsning som passer deg og din kjøring. Når du har valgt binding, er det viktig at du velger ski og støvler som passer til bindingen eller vice versa. Vi anbefaler at du velger bindinger og støvler av samme merke for best mulig kompatibilitet.

Spør oss hos Outnorth

Synes du det er vanskelig å vite hvilken binding du burde velge? Ikke nøl med å ta kontakt med oss via e-post eller telefon for å få gode tips av våre erfarne selgere. Du finner kontaktinformasjon under kundetjeneste, og der kan du også få svar på andre spørsmål om leveringstid, returrett og lignende.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!