Truger

(36 varer)

Går du og vurderer om du skal kjøpe deg truger? Det kan vi absolutt anbefale, da det løfter turen din til nye høyder - uansett om du er på topptur eller en løpetur i skogen. Truger har i lang tid vært brukt mye av de mest entusiastiske friluftsmenneskene, samt jegere. Men de siste årene har vi sett at trugene har kommet tilbake, og flere og flere har igjen fått øynene opp for hvor praktisk truger faktisk kan være.

Her på denne siden kan du finne en stor oversikt over vårt utvalg av truger. Du kan finne truger til både barn, og voksne, samt truger i en rekke forskjellige størrelser - på den måten kan du finne de som passer til deg og ditt behov, uansett om du skal gå på tur i dypsnø eller skal bruke den til treningsøktene på hytta.

Hvorfor bruke truger?

Hvis du ikke har fått øynene opp for bruksområdene til truger enda, så vil vi faktisk anbefale å teste det ut. Truger kan nemlig brukes på så utrolig mange måter, både til praktiske formål, men også til å løfte turene dine til nye høyder.

Når du bruker truger vil du derfor ikke gå ned i snøen, men holde deg på snøen på samme måten som når du står på ski. Truger er derfor veldig praktisk når du skal gå på områder hvor det er mye snø. I tillegg gir de deg et godt feste i bakken, så du kan både bevege deg opp og ned bakker.

Tips til hvordan du bruker truger

Så hva venter du på? Finn dine nye truger på Outnorth.no i dag.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!