Turskistøvler

(25 varer)

I de seneste årene har det skjedd svært mye innen utviklingen av støvler. Tidligere var det vanlig at man måtte velge mellom funksjon eller komfort, men med dagens moderne turstøvler trenger man ikke lenger å gå på kompromiss. I sortimentet vårt av turstøvler finner du i dag bekvemme sko av høy kvalitet fra ledende produsenter som eksempelvis Lundhags, Alpina og Fischer.

Hold føttene dine tørre og varme

Mange av skoene våre fungerer utmerket som både turstøvler og turskøytesko og har egenskaper som støter bort væske og fukt, samtidig som de holder føttene dine godt varme. I mange tilfeller har også skoene våre en avtakbar innersåle som du kan bytte ut eller vaske ved behov. Ved å ta hånd om sålene i skoen, slipper du dårlig lukt og kan uten større anstrengelser holde skoene dine freshe over lengre tid. Dessuten har vi satset på å ta inn modeller i utvalget vårt som har ordentlig god støtte for føttene. Takket være en anatomisk utformet fotseng, kan du bruke skoene dine i time etter time uten problemer.

Kjøp turstøvlene dine på nett

Det finnes flere fordeler med å handle dine nye turstøvler hos oss. For det første slipper du å stå i trengsel i en butikk, for det andre kan du i fred og ro lese om hvert enkelt produkt før du tar en beslutning. Hvis du skulle trenge hjelp med å velge produkt, kan du selvsagt kontakte vår kundetjeneste, så hjelper vi deg på vei. 

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!