Skøytesekk

(5 varer)

Det er viktig å ha riktig utstyr når du skal ut på skøytetur. Den enkleste måten å få med seg alt på er med en skøyteryggsekk. Den bør ha plass til sikkerhetsutstyr, mat og et sett klesskift om det skulle være nødvendig. Ellers bør den sitte godt på ryggen, slik at du orker å være lenger ute på isen. På Outnorth har vi samlet skøyteryggsekker fra velkjente varemerker som Fjällräven og Zandstra.

Den rette tursekken for deg

Når du skal velge skøytesekk, kan det være lurt å tenke over noen ting. For at ryggsekken skal være behagelig, bør den bæresystemet passe din lengde og bredde. Sørg for at hoftebeltet sitter nede over hoftene og ikke for høyt opp på midjen, at skulderstroppene er tilstrammet og at brystreimen er lukket. Det er viktig at sekken er ledig når du beveger deg. Funksjonalitet og design varierer avhengig av ryggsekk og varemerke. Les derfor gjerne gjennom produktspesifikasjonen før du bestemmer deg, slik at du er sikker på hvilken sekk som passer dine eventyr best.

Ryggsekk for flere anledninger

Går du mye på skøyter, lønner det seg å investere i en skøytesekk. Ryggsekken er et praktisk tilbehør og kan brukes for flere anledninger enn bare skøyting. Dra på langrennstur eller utforkjøring, og ha bagasjen behagelig og enkelt på ryggen. Her finner du smart utformede modeller for å fylle alle dine behov, uansett om du er profesjonell eller hobbyentusiast. Vi håper du finner det du søker her hos oss på Outnorth! Vi sees på isen!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!