Reisepute

(92 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Air Pillow Stretch Mango
 

Hvis du noen gang har reist uten reisepute vet du hvor høyt på pakkelisten den kommer til å stå på neste reise. Ikke minst hvis det er mangelen på noe under hodet som er årsaken til dårlig søvn. Det er dog veldig sjelden at din vanlige pute fra sengen hjemme kan være med, hvor mye plass du enn har i bagen eller sekken. Men det finnes mange gode alternativ som ikke tar for mye plass.

Hvis du leter etter en lett, liten og deilig reisepute med best mulig komfort, finner du et stort utvalg hos oss!

Oppblåsbar reisepute

En oppblåsbar pute tar ikke mye plass og bør være med på alle reiser. Når du reiser med fly finnes det sjelden mye plass for bekvemmeligheter, en reisepute kan derfor være din beste reisepartner. Med en reisepute øker du sjansen for å få noen timers søvn, eller god nakkestøtte hvis du skal lese. For deg med ekstra høye krav til en god natts søvn, finnes blant annet oppblåsbare puter som inneholder dun for ekstra komfort og varme.

Sov godt og hold ut lengre

Hvis du sover godt og er uthvilt til neste dag, vil du lettere kunne takle eventuelle vanskeligheter du støter på langs veien. Med en god natts søvn orker vi mer og eventyret blir betydelig triveligere. Hos oss finner du gode og deilige reiseputer som hjelper deg til å hvile når og hvor som helst.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!