Hengekøye & Tilbehør

(95 varer)

I dagens samfunn hvor vi stadig sjeldnere stopper opp og bare puster, burde en hengekøye stå på alles ønskelister. Skaff deg en deilig hengekøye hos oss, så kan du tilbringe neste natt under åpen himmel og tillate deg selv å komme nærmere naturen.

Hengekøyer med myggnetting og regnbeskyttelse

En deilig sommerdag når fuglene kvitrer ligger du kanskje og leser i hengekøyen. Men det er selvfølgelig ikke alle dager på året som byr på idyllisk hengekøyevær. Det skal selvsagt ikke hindre deg fra å slappe av i hengekøyen – både regnbeskyttelse og myggnetting finnes tilgjengelig. Her finner du flere hengekøyer med myggnetting som gjør at de mest insektherjede områdene i skogen kan bli til en avslappende oase. Finnes det ikke et medfølgende myggnett til hengekøyen eller hammocken, kan dette som oftest kjøpes som tilbehør. En del modeller har dessuten også en praktisk regnbeskyttelse.

En hengekøye som får plass i all bagasje

Hengekøyer kan være like upraktisk å pakke ned som et stort teppe, og det er derfor ikke akkurat noe man gjerne tar med på utflukten. Akkurat derfor har vi nette hengekøyer for utendørsbruk som kan foldes sammen og stappes i jakkelommen. De tar ikke større plass enn en bok! På denne måten kan du ta med deg hengekøyen hvor du enn går. Hvis barna er med vil det garantert bli deilig for de å slappe av i den når de blir trøtte. Flere av hengekøyene vi selger har også plass til to voksne.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!