Liggeunderlag

(132 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Soft Airmat Mango
 

Et godt liggeunderlag er uvurderlig når du for eksempel skal telte i fjellet, eller er sammen med familien på en hyggelig campingtur. Det finnes mange forskjellige liggeunderlag å velge mellom i dag, avhengig av hva man ønsker i forhold til komfort og kvalitet.

Om du har planlagt en interrail-tur eller skal ut å klatre noen dager i strekk, vil du ha et underlag som er lett å pakke, som veier lite, men som samtidig består av et materiale som hjelper deg med å holde varmen. Hos oss på Outnorth finner du garantert et liggeunderlag som vil fungere optimalt for deg og behovene dine i lang tid fremover.

Oppblåsbare liggeunderlag

Det finnes mange typer liggeunderlag, og en variant som har blitt alt mer populær de siste årene, er det oppblåsbare liggeunderlaget. Et oppblåsbart liggeunderlag har oftest et lavt pakkevolum, veier lite og tilbyr høy komfort da man ligger litt over bakken. Ofte er de oppblåsbare liggeunderlagene utstyrt med en innebygd fotpumpe og ventil, som gjør at du kan velge om du vil pumpe eller blåse det opp.

Varmende og isolerende liggeunderlag

Om du vet at du skal være ute i kaldt og tøft vær, skal du satse på et liggeunderlag som både har varmende og isolerende egenskaper. Blant annet finnes det liggeunderlag som gjør seg ekstra godt under kaldere forhold, takket være at de har en aluminiumdekt side som reflekterer varme på en god måte.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!