Oppblåsbare liggeunderlag

(34 varer)

Når du skal ut på friluftseventyr som krever overnatting i naturen, er det en fordel med et oppblåsbart liggeunderlag. Med moderne teknikk og design kan du sove like godt i teltet som på madrassen hjemme. Hos oss her på Outnorth finner du oppblåsbare liggeunderlag fra velkjente varemerker som Sea to Summit, Thermarest og Exped.

Sov godt uansett underlag

En god natts søvn kan utgjøre forskjellen mellom et vellykket eller mislykket eventyr. Vi bryr oss om din søvn og har derfor samlet et enormt utvalg av oppblåsbare liggeunderlag tilpasset dine aktiviteter. Her kan du velge mellom ulike modeller, former og farger. Du finner modeller som tar minimal plass i bagasjen, utstyrt med innbygd fotpumpe! Noen liggeunderlag er dessuten også utstyrt med ventil! Uansett hvordan du velger å blåse opp madrassen, gir den deg en ordentlig god natts søvn.

Oppblåsbart liggeunderlag uansett årstid

Du bør vurdere dine forutsetninger før du bestemmer deg for hvilket liggeunderlag du vil kjøpe. På hvilken årstid skal du sove utendørs? Det er viktig at du kjøper et liggeunderlag som kan holde deg varm på den årstiden du skal bruke det. Liggeunderlag som er kombinert med luft og isolerende materialer gir høyere komfort og holder deg varm til tross for at bakken er kald. Ønsker du så lite bagasje som mulig, bør du velge en madrass som veier lite og tar lite plass. Se over vårt store utvalg av telt og soveposer for å være sikker på at alt utstyret ditt holder deg varm og trygg ute på eventyr!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!