Soveposer

(417 varer)
Blank

Anbefalt

Arctic Tern
Kids Dot Sleeping Bag Black Print
 

Dagens moderne soveposer er tilpasset for ulike kropper, værforhold og situasjoner. Siden 2004 har vi brukt den europeiske standarden EN13537 for å angi temperaturen på soveposen. Det gjør det lettere for deg å sammenligne kvaliteten mellom ulike merker og på den måten kan du finne riktig sovepose som er tilpasset akkurat deg og dine

Alle soveposer som oppfyller kriteriet befinner seg innenfor temperaturskalaen som er satt av en laboratorietest. Standarden angir Comfort limit, som er den laveste komforttemperaturen for kvinner. Lowe limit er den laveste komforttemperaturen for menn og Extreme limit er den laveste overlevelsestemperaturen for kvinner.

En lett sovepose eller en varm sovepose?

Til en campingferie stiller vi høyere krav på komfort enn til en fottur i fjellet. Ute i naturen kreves en sovepose som er lett å bære og som står imot kulde og vind. På en kortere utflukt er det kanskje viktigere med en romslig sovepose som er akkurat passe varm. Soveposens temperatur og vekt er helt enkelt de viktigste tingene å tenke på når man velger blant de ulike modellene i vårt sortiment.

Hvordan soveposen er isolert, er avgjørende for din opplevelse. Dun er lett å bære, kan komprimeres mye og er varmere enn syntetisk isolering. Dun innebærer ofte en høyere innkjøpskostnad, men med omsorg og forsvarlig oppbevaring, kan soveposen få en lang levetid. Syntetisk isolering er billigere, men kan ikke komprimeres like mye som dun.

Soveposer for barn

Barnesoveposer er mindre i størrelse og blir fortere varme enn soveposer for voksne. Det finnes ingen standardisert temperaturmåling for barnesoveposer, men en mindre pose er å anbefale. Voksensoveposer fungerer sjelden tilstrekkelig godt for barn, da den lett kan bli for kald. For de aller minste barna, som kan bli kraftig nedkjølt, er det ekstra viktig å sikre seg at soveposen holder tilstrekkelig høy temperatur.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!