Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

På Outnorth finner du varme og motstandsdyktige soveposer i dyn fra merker som Western Mountaineering, Bergans og Nemo. Om du ser etter en rimelig sovepose i dun for 3-sesongers bruk, finner du den enkelt online her.

Med en god sovepose i dun tilpasset riktig klima og temperatur får du en god natts søvn og kan uthvilt bevege deg ut på nye eventyr neste dag.

Fordeler med sovepose i dun

Når man skal kjøpe sovepose, pleier materialvalget å stå mellom dun eller syntetisk, som er to materialer med ulike egenskaper, der begge er gode basert på hva du trenger den til.

En sovepose i dun er vanligvis både lettere og varmere enn en sovepose lagd av syntetisk materiale. En varm sovepose i dun passer bra for de litt kjøligere forholdene og er så klart et selvsagt valg for deg som camper om vinteren.

Vaskeanvisning og vedlikehold

En fordel med dun er at det er et materiale som enklere komprimeres. På den måten kan en sovepose i dun ta mindre plass enn en som er produsert i syntetisk materiale, selv om de tåler samme temperaturer.

En sovepose i dun skal ikke lagres komprimert, men bør henges opp til tørk etter bruk. Det er dessuten viktig å holde soveposen tørr, ettersom den sammenlignet med en syntetisk sovepose ikke har samme varmekapasitet når den blir fuktig.

Vær alltid nøye med å følge vaskeanvisningen på din sovepose for å unngå at den blir ødelagt eller får dårligere isolasjonsevne og levetid. Levetiden øker du også ved å bruke trekk på soveposen, noe som gjør at du ikke trenger å vaske soveposen like ofte.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!