Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Under eventyr og ekspedisjoner på vinteren er det svært viktig å ha en god sovepose som virkelig takler kulden. Avhengig av hvor du befinner deg, kan været kjapt slå om, så det gjelder å være godt forberedt med godt utstyr. Hos oss finner du ordentlig solide soveposer for vinterbruk fra merker som Bergans og Western Mountaineering.

Vintersoveposer som takler ekstrem kulde

Hos Outnorth finner du ordentlig solide soveposer som takler ekstrem kulde. Vi har også soveposer som går under kategorien damesoveposer, ettersom fordi kvinner på generell basis begynner å fryse tidligere enn menn. Vi er imidlertid alle ulike, og hvis du vet at du lettere blir kald enn andre, kan du med fordel anskaffe deg en varmere sovepose.

De fleste soveposer vi selger er temperaturtestet i henhold til den europeiske standarden EN 13537. Det er derfor lett å sammenligne ulike modeller og merker før du gjør kjøpet ditt. Hvilke temperaturer soveposen takler måles i ekstremtemperatur og komforttemperatur. Komforttemperaturen er hva du bør gå ut fra for å være sikker på at du ikke kommer til å fryse. Ekstremtemperaturen viser omtrentlig temperatur som soveposen maksimalt takler for overlevelse.

Tenk på at soveposens kompresjonspose er til for transport når du er ute i naturen. Når du er hjemme bør soveposen pakkes opp og oppbevares hengende for lengre levetid.

Dun vs. syntetisk stoff

Dun og syntetisk stoff har ulike egenskaper, og begge materialene har sine fordeler. Generelt sett er dun både varmere og lettere, derimot kan de isolerende egenskapene hos dun minske hvis soveposen blir bløt. Hvis du beveger deg der det er en risiko for å bli våt, kan syntetisk materiale være å foretrekke. Dun koster som oftest litt mer, men holder generelt sett lengre.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!