Stol & Sitteunderlag

(50 varer)

Et sitteunderlag er det perfekte tilbehøret å ha med seg når det er på tide å slå leir etter en lang dags vandring. Her finner du alt fra klassiske sitteunderlag som enkelt kan brettes sammen og bæres med i vesken, til litt mer avanserte underlag. Finn det som passer ditt eventyr!

Behold varmen også når du tar pause

Selvsagt finnes det mye å sitte på ute i naturen, men det er ikke alltid det både er varmt og fritt for fukt, og dessuten deilig å sitte på. Å ha med seg noe så lite som et sitteunderlag kan utgjøre en stor forskjell.

Ved å ha en type underlag mellom deg og snøen på vinteren, holder du deg lettere varm og slipper å fryse, også når du ikke lenger beveger deg. Lange vandringer og skiturer kan være en stor anstrengelse for hele kroppen, og derfor er det bra å kunne hvile godt. Mange typer friluftsaktiviteter som jakt og fiske innebærer mye stillesitting ved seg, så sørg for å sitte komfortabelt og holde varmen med godt utstyr.

Sitteunderlaget – en klassiker på skogsturen

Like viktig som det er å ha noe å sitte på under tøffe eventyr, er det selvsagt en klassiker å også ta dette med på mindre utflukter og pikniker. Hos Outnorth finner du enkle, men også litt mer avanserte sitteunderlag som for eksempel sammenleggbare stoler og vatterte turstoler.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!