Tarp

(21 varer)

En tarp beskytter deg fra nedbør uten at du må gå inn i teltet. Det er kjedelig å måtte stenge ute naturen bare for at det regner litt, og med en tarp slipper du det. Hos oss finner du kjempelette tarper fra for eksempel Hilleberg, Primus og Relags.

Mange bruksområder

En tarp fungerer godt mot regn, men kan også fungere som beskyttelse mot solen. Mange foretrekker å sove ute på ordentlig, hvilket gjør en tarp til et perfekt tilbehør. Du kommer garantert til å få følelsen av å sove ute på ordentlig, men er beskyttet mot en eventuell skur i løpet av natten. Egentlig er det bare fantasien som setter grensen for hvordan du bruker tarpen. Den kan for eksempel være en utmerket forlengelse av teltåpningen eller noe å samles under for de som reiser i en større gruppe. Hvis du vil lage mat utendørs, men et stykke unna teltet, er en tarp helt perfekt og beskytter mot regnet.

Tarp vs. telt

Det kan være koselig å krype inn i teltet, men det innebærer ofte god natt eller i det minste slutt på eventuell sosial omgang som finnes utenfor. Med en tarp stenger du dårlig vær ute, men uten å stenge ute deg selv. Som komplement til teltet blir tarpen perfekt å bygge opp en leir rundt. Hvis du har vanskeligheter med å bestemme deg for enten telt eller tarp, så finnes det løsninger også for deg. Fra Hilleberg kommer Rajd, verken tarp eller telt, men et eller annet der imellom.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!