Tarp

(66 varer)

En tarp beskytter deg fra nedbør uten at du må gå inn i teltet. Det er kjedelig å måtte stenge ute naturen bare for at det regner litt og med en tarp slipper du det. Hos oss finner du kjempelette tarper fra for eksempel Hilleberg, Primus og Relags.

Mange bruksområder

En tarp fungerer godt mot regn, men kan også fungere som beskyttelse mot solen. Mange foretrekker å sove ute på ordentlig, hvilket gjør en tarp til et perfekt tilbehør. Du kommer garantert til å få følelsen av å sove ute på ordentlig, men er beskyttet mot en eventuell skur i løpet av natten. Egentlig er det bare fantasien som setter grensen for hvordan du bruker tarpen. Den kan for eksempel være en utmerket forlengelse av teltåpningen eller noe å samles under for de som reiser i en større gruppe. Hvis du vil lage mat utendørs et lite stykke unna teltet, da er en tarp helt perfekt og beskytter mot regnet.

Tarp vs. telt

Det kan være koselig å krype inn i teltet, men det innebærer ofte god natt eller i det minste slutt på eventuell sosial omgang som finnes utenfor. Med en tarp stenger du dårlig vær ute, men uten å stenge ute deg selv. Som komplement til teltet blir tarpen perfekt å bygge en leir under.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!