Bivibag & Poseovertrekk

(17 varer)

Å finne god beskyttelse mot vann og kulde når man befinner seg ute i naturen, kan være det som skiller suksess fra nederlag. I tillegg til telt, presenning og soveposer, finnes det også beskyttelse å finne i såkalte poseovertrekk eller bivibager. Disse fungerer godt som beskyttelse ved kortere pauser, men kan også soves i uten telt for en renere nær-naturen-opplevelse. Kjente og veletablerte varemerker som Hilleberg, Mammut og Black Diamond har en rekke høykvalitative produkter å tilby for den som leter etter alternative løsninger, og vi hos Outnorth har samlet disse her under kategorien ”poseovertrekk og bivibag”.

Poseovertrekk for kortere utflukter

Et poseovertrekk er en perfekt beskyttelse å ta med seg på kortere utflukter slik som dagsturer på fjellet, lengre skøyteturer, padleturer og lignende. Den tilbyr god beskyttelse mot vind ved matpauser og kan også med fordel brukes som omkledningsrom om man har blitt våt eller bare vil bytte klær. Med sin lave vekt er den lett å ta med og kan enkelt tas fram hvis været veksler kjapt.

Verdt å tenke på

Før du kjøper et poseovertrekk eller en bivibag, kan det være lurt å tenke på hva det er du skal bruke den til og hvilke påkjenninger du tror at den burde tåle. Her på Outnorth har vi en rekke ulike modeller i varierende kvalitet som kan passe godt til ulike typer aktiviteter. Hvis du skal ha den med på lengre turer og derfor trenger at den holder hundre prosent tett, burde du kanskje satse på et overtrekk med teipede sømmer som kan forsegles helt. Hvis du skal ha den med på dagstur, holder det kanskje med et mindre tett og lettere overtrekk som beskytter mot vind og lettere regn.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!