Campingtelt

(57 varer)

Klar for campingferie? Da er det på tide å tenke på hvilke behov og krav du bør stille til ditt kommende campingtelt. Hvilken kvalitet på campingteltet er du ute etter?  Har du tenkt å overnatte under tøffe klimaforhold oppe på fjellet, eller behøver du bare et enklere telt for å overleve festivalnetter? I tillegg må man jo selvfølgelig også vurdere hvor stort telt man behøver. Skal du sove alene, eller skal hele familien få plass?

Å finne den riktige typen campingtelt er ikke alltid så enkelt. Derfor har vi her i Outnorth laget en liten guide som forhåpentligvis kan hjelpe deg på veien. Men skulle du fortsatt være usikker på hva du bør velge er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

Camping- og familietelt

I dag finnes det mange gode camping- og familietelt tilgjengelig når du er på jakt etter både høy kvalitet og komfort.  I de fleste teltene i denne seksjonen er det plass til 4-6 personer, og takket være den smarte konstruksjonen er teltene som regel veldig enkle å sette opp selv om de er både store og romslige.

Satser du på et telt i en litt høyere prisklasse får du et telt som tåler mye regn og kraftig vind. Disse campingteltene er ofte produsert i polyester for å kunne tåle store mengder vann, og har dessuten teipede sømmer for å være helt tette. Mange av de litt dyrere teltene har i tillegg teltstenger av aluminium slik at de kan stå imot veldig kraftig vind uten å gi etter.

Enklere telt for festivaler og lek i hagen

Er du ute etter et litt enklere og billigere telt bør du satse på et telt som har en relativt enkel konstruksjon, de er ofte lettere å bære og tar opp lite plass når de ikke er i bruk. Denne typen telt passer perfekt å sette opp hvis du ønsker å skape en spennende lekeplass ute i hagen for barna dine der de kan leke og boltre seg. Eller om du planlegger å dra på festival og kommer til å overnatte under litt ville forhold. Da er det jo ikke verdens undergang hvis teltet skulle bli ødelagt eller bli glemt igjen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!