Campingtelt

(50 varer)

Klar for campingferie? Da er det på tide å tenke på hvilke behov og krav du bør stille til ditt kommende campingtelt. Hvilken kvalitet på campingteltet er du ute etter?  Har du tenkt å overnatte under tøffe klimaforhold oppe på fjellet, eller behøver du bare et enklere telt for å overleve festivalnetter? I tillegg må man jo selvfølgelig også vurdere hvor stort telt man behøver. Skal du sove alene, eller skal hele familien få plass?

Å finne den riktige typen campingtelt er ikke alltid så enkelt. Derfor har vi her i Outnorth laget en liten guide som forhåpentligvis kan hjelpe deg på veien. Men skulle du fortsatt være usikker på hva du bør velge er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

Camping- og familietelt

I dag finnes det mange gode camping- og familietelt tilgjengelig når du er på jakt etter både høy kvalitet og komfort.  I de fleste teltene i denne seksjonen er det plass til 4-6 personer, og takket være den smarte konstruksjonen er teltene som regel veldig enkle å sette opp selv om de er både store og romslige.

Satser du på et telt i en litt høyere prisklasse får du et telt som tåler mye regn og kraftig vind. Disse campingteltene er ofte produsert i polyester for å kunne tåle store mengder vann, og har dessuten teipede sømmer for å være helt tette. Mange av de litt dyrere teltene har i tillegg teltstenger av aluminium slik at de kan stå imot veldig kraftig vind uten å gi etter.

Enklere telt for festivaler og lek i hagen

Er du ute etter et litt enklere og billigere telt bør du satse på et telt som har en relativt enkel konstruksjon, de er ofte lettere å bære og tar opp lite plass når de ikke er i bruk. Denne typen telt passer perfekt å sette opp hvis du ønsker å skape en spennende lekeplass ute i hagen for barna dine der de kan leke og boltre seg. Eller om du planlegger å dra på festival og kommer til å overnatte under litt ville forhold. Da er det jo ikke verdens undergang hvis teltet skulle bli ødelagt eller bli glemt igjen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!