Enmannstelt

(13 varer)

Å dra på telttur helt alene kan for mange innebære et av årets høydepunkter. Det finnes få ting som får deg så nær naturen som å ligge alene i et telt langt fra sivilisasjonen. Ettersom du er alene, er det viktig at teltet ikke veier for mye, da du sikkert har mye annet pakket i ryggsekken. Her hos oss på Outnorth finner du solide og romslige lettvekttelt som takler alle mulige slags værforhold. I vårt sortiment av enmannstelt finner du telt fra noen av de største produsentene som Hilleberg, Marmot og Black Diamond.

Tilpass teltet etter aktivitet

Når det kommer til å velge enmannstelt er det viktig at du setter deg ned og tenker gjennom hvilke egenskaper du søker etter i et telt og hvilket miljø du skal bruke det i. Skal du for eksempel på fjellet, er det viktig at du har et telt som står godt i harde vinder og som er lett å bære. Skal du ut og sykle på sykkelstier, kan du kanskje velge et telt som veier litt, men som kan tilby mer komfort. Gå inn på det respektive telt for å lese mer om dets spesifikke egenskaper og se om det passer deg før du foretar et valg.

Handle enmannstelt på nett

Ved å handle enmannsteltet ditt på nett kan du ta deg tid til å gå gjennom hele sortimentet vårt for å forsikre deg om at du har gjort et riktig valg. Du kan også være sikker på at alle de teltene som du ser her på siden finnes på lageret og kan leveres til deg i løpet av noen få dager. Skulle du angre deg eller være misfornøyd med kjøpet, har du alltid fri returrett.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!