Enmannstelt

(15 varer)

Å dra på telttur helt alene kan for mange innebære et av årets høydepunkter. Det finnes få ting som får deg så nær naturen som å ligge alene i et telt langt fra sivilisasjonen. Ettersom du er alene, er det viktig at teltet ikke veier for mye, da du sikkert har mye annet pakket i ryggsekken. Her hos oss på Outnorth finner du solide og romslige lettvekttelt som takler alle mulige slags værforhold. I vårt sortiment av enmannstelt finner du telt fra noen av de største produsentene som Hilleberg, Marmot og Black Diamond.

Tilpass teltet etter aktivitet

Når det kommer til å velge enmannstelt er det viktig at du setter deg ned og tenker gjennom hvilke egenskaper du søker etter i et telt og hvilket miljø du skal bruke det i. Skal du for eksempel på fjellet, er det viktig at du har et telt som står godt i harde vinder og som er lett å bære. Skal du ut og sykle på sykkelstier, kan du kanskje velge et telt som veier litt, men som kan tilby mer komfort. Gå inn på det respektive telt for å lese mer om dets spesifikke egenskaper og se om det passer deg før du foretar et valg.

Handle enmannstelt på nett

Ved å handle enmannsteltet ditt på nett kan du ta deg tid til å gå gjennom hele sortimentet vårt for å forsikre deg om at du har gjort et riktig valg. 

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!