Familietelt

(24 varer)

Når det kommer til familietelt finnes det en rekke ulike modeller, størrelser og kvalitetsnivåer å velge mellom. Alt fra standardtelt med plass til seks personer, til ordentlige proff-telt som rommer opp til ti personer. Å dra på telttur sammen kan være en fin og rimelig måte å feriere på i Norge, og med et familietelt kan du enkelt få plass til hele familien uten at det blir trangt. Her finner du telt fra blant annet Jack Wolfskin, Hilleberg, Outwell og Bergans. Ta gjerne del i hva tidligere kunder har sagt om våre telt under ”kundeomtale”, eller skriv en egen anmeldelse av teltet du har kjøpt.

Sats på kvalitet

Ved lengre campingturer ute i friluftlandskap som for eksempel fjellet eller skogen, er det viktig at du har et telt som du vet du kan stole på i all slags vær. Når du befinner deg langt fra sivilisasjonen, er et lekk telt det siste du ønsker å bekymre deg for. Å investere litt ekstra penger i et telt av høyere kvalitet er noe som garantert kommer til å lønne seg i lengden, og når det kommer til å huse mange personer i samme telt, kan det for husfredens skyld være ekstra viktig å fokusere på høy kvalitet og slitestyrke.

Inspirert av nomader

I tillegg til klassiske familietelt har vi også nye telt fra Hilleberg som er inspirert av den mongolske jurten – en teltlignende bygning som brukes som bolig av nomadefolk. Hilleberg – Altai XP Komplett er et lett og smidig telt med høyt tak som fungerer godt som komplement til øvrige telt, for eksempel på en gruppevandring eller som frittstående telt. Rommer tolv sitteplasser og minst seks soveplasser.

3- eller 4-sesongstelt

Det desidert mest populære valget av familietelt er 3-sesongstelt. De er relativt lette og laget for tempererte forhold om vår, sommer og høst. De har en god luftgjennomstrømning for god ventilasjon. 3-sesongsteltet tåler et skybrudd når det er korrekt montert, men er ikke det beste valget for tøffe stormer, kraftige vinder eller snø. De har også oftest gode insektnett som holder småkryp borte.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!