Firemannstelt

(42 varer)

Her kan du se vårt brede sortiment av firemannstelt – alt fra eksklusive modeller som tåler de aller tøffeste påkjenninger, til standardtelt for de mindre utfluktene. Men uansett om du skal ut på tundraen eller telte i hagen, finner du et telt som passer deg her hos oss på Outnorth. Filtrer søket i spalten til venstre etter ønsket farge, prisklasse og størrelse for å begrense utvalget.

Tunneltelt og kuppeltelt

Tunneltelt og kuppeltelt er to av de fremste modellene når det kommer til flermannstelt. Begge modellene har sine for- og bakdeler, og hvilket som er best avhenger av hvilket miljø du skal benytte deg av teltet i og på hvilken måte du skal bruke det. Tunneltelt er generelt litt lettere og er derfor enklere å bære med seg på lengre turer. De har også god plass til bagasje og annet i forteltet. Tunnelteltet er dog litt mer følsomt for sidevind, samt krever god plass og grunnlag for pluggene, hvilket gjør de vanskelig å reise på for eksempel klipper. Kuppelteltet veier litt mer en tunnelteltet, men kompenserer dette ved å ha en mer stabil konstruksjon i tillegg til å kreve få plugger for å stå oppreist uten at det blåser vekk. Dette gjør at de passer ekstra godt i vanskelig terreng der det kan være vanskelig å feste teltpluggene.

Miljøvennlige Urberg

Teltprodusenten Urberg støtter en organisasjon som heter 1 % for the planet, hvilket innebærer at de har forpliktet seg til å gi en prosent av sin årlige omsetning til formål for organisasjonens arbeid for et bedre miljø og bevaring av planeten. Så hvis du velger å kjøpe ditt firemannstelt fra Urberg, får du ikke bare et rimelig telt av høyeste kvalitet, men du hjelper også til med å støtte arbeidet for et bedre miljø.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!