Firemannstelt

(41 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
4-Person Tunnel Tent G3 Ocean Blue
 

Her kan du se vårt brede sortiment av firemannstelt – alt fra eksklusive modeller som tåler de aller tøffeste påkjenninger, til standardtelt for de mindre utfluktene. Men uansett om du skal ut på tundraen eller telte i hagen, finner du et telt som passer deg her hos oss på Outnorth. Filtrer søket i spalten til venstre etter ønsket farge, prisklasse og størrelse for å begrense utvalget.

Tunneltelt og kuppeltelt

Tunneltelt og kuppeltelt er to av de fremste modellene når det kommer til flermannstelt. Begge modellene har sine for- og bakdeler, og hvilket som er best avhenger av hvilket miljø du skal benytte deg av teltet i og på hvilken måte du skal bruke det. Tunneltelt er generelt litt lettere og er derfor enklere å bære med seg på lengre turer. De har også god plass til bagasje og annet i forteltet. Tunnelteltet er dog litt mer følsomt for sidevind, samt krever god plass og grunnlag for pluggene, hvilket gjør de vanskelig å reise på for eksempel klipper. Kuppelteltet veier litt mer en tunnelteltet, men kompenserer dette ved å ha en mer stabil konstruksjon i tillegg til å kreve få plugger for å stå oppreist uten at det blåser vekk. Dette gjør at de passer ekstra godt i vanskelig terreng der det kan være vanskelig å feste teltpluggene.

Miljøvennlige Urberg

Teltprodusenten Urberg støtter en organisasjon som heter 1 % for the planet, hvilket innebærer at de har forpliktet seg til å gi en prosent av sin årlige omsetning til formål for organisasjonens arbeid for et bedre miljø og bevaring av planeten. Så hvis du velger å kjøpe ditt firemannstelt fra Urberg, får du ikke bare et rimelig telt av høyeste kvalitet, men du hjelper også til med å støtte arbeidet for et bedre miljø.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!