Kuppeltelt

(137 varer)

Kuppelteltet er en klassisk teltmodell som er enkel å slå opp og som står stabilt i vær og vind. De modellene du finner her egner seg godt for alt fra én opptil ti personer, og finnes i en rekke ulike farger og design. Hvis du lurer på noe angående våre kuppeltelt, er du alltid velkommen til å kontakte oss via kundetjenesten vår.

Fordeler med kuppeltelt

Et kuppeltelt er det selvsagte valget når du leter etter et stabilt telt som enkelt kan slås opp i det aller goldeste terreng. På grunn av at det er selvstående trengs det bare noen få plugger i marken for at det skal stå stødig i vind og regn. Kuppelteltet tilbyr også en noe høyere indre takhøyde enn andre telt, hvilket gjør de lettere å sitte oppreist i på en bekvem måte. Et kuppeltelt veier dog noe mer enn for eksempel et tunneltelt, noe som ikke gjør det helt optimalt å ta med på lengre turer der man gjerne ønsker å holde bærevekten lav.

Størrelsen på telt

Ved familie- eller gruppeutflukter kan det være en fordel å tenke på om man vil ha et stort telt der alle får plass eller om det er bedre å kjøpe to mindre telt. Å kjøpe to mindre telt åpner for mer fleksibilitet i fremtiden hvis deler av familien for eksempel vil på telttur på egen hånd. På denne måten trenger man ikke å kjøpe et helt nytt telt, alternativt ta med seg et altfor stort telt på den mindre utflukten.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!