Kuppeltelt

(106 varer)

Kuppelteltet er en klassisk teltmodell som er enkel å slå opp og som står stabilt i vær og vind. De modellene du finner her egner seg godt for alt fra én opptil ti personer, og finnes i en rekke ulike farger og design. Hvis du lurer på noe angående våre kuppeltelt, er du alltid velkommen til å kontakte oss via kundetjenesten vår.

Fordeler med kuppeltelt

Et kuppeltelt er det selvsagte valget når du leter etter et stabilt telt som enkelt kan slås opp i det aller goldeste terreng. På grunn av at det er selvstående trengs det bare noen få plugger i marken for at det skal stå stødig i vind og regn. Kuppelteltet tilbyr også en noe høyere indre takhøyde enn andre telt, hvilket gjør de lettere å sitte oppreist i på en bekvem måte. Et kuppeltelt veier dog noe mer enn for eksempel et tunneltelt, noe som ikke gjør det helt optimalt å ta med på lengre turer der man gjerne ønsker å holde bærevekten lav.

Størrelsen på telt

Ved familie- eller gruppeutflukter kan det være en fordel å tenke på om man vil ha et stort telt der alle får plass eller om det er bedre å kjøpe to mindre telt. Å kjøpe to mindre telt åpner for mer fleksibilitet i fremtiden hvis deler av familien for eksempel vil på telttur på egen hånd. På denne måten trenger man ikke å kjøpe et helt nytt telt, alternativt ta med seg et altfor stort telt på den mindre utflukten.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!